Fenerbahçe bu sezon oynadığı ilk resmi karşılaşmadan galibiyetle ayrılırken, maçtan sonra Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile teknik direktör Jose Mourinho arasında ilginç bir diyalog yaşandı. 

Karşılaşmanın bitiminde kutlamak için Portekizli teknik adamı arayan Koç, “Youssef En-Nesyri’nin transferi bitti. Başka transfer istiyor musun?” diye sordu. Mourinho, Başkan Ali Koç’un bu sorusuna, “Transfer filan istemem. Şu ana kadar çok iyi işler çıkardınız. Ferdi Kadıoğlu’nu satmayın yeter” dedi.

Ferdi3

Koç, Mourinho’nun bu sözleri üzerine, “Biz de satmak istemiyoruz ama talibi çok. Üstelik isteyen kulüpler tekliflerini her geçen gün yükseltiyor” karşılığını verdi.

"ONU SPECİAL ONE YAPACAĞIM"

Jose Mourinho, “50 milyon dolar (Yaklaşık 1.7 milyar TL) verseler de vermeyin. Emin olun gelecek sezon 100 milyon dolar (Yaklaşık 3.3 milyar TL) verip, kuyruğa girecekler. Çünkü onu ’special one’ yapacağım” dedi.

Mourinho’nun bu sözleri üzerine Başkan Ali Koç, “Tamam hocam istediğiniz gibi olsun. Ferdi’yi 50 milyon dolar verseler de satmayacağız” diyerek konuşmayı noktaladı.

Ferdi2

Bu arada Lugano karşılaşmasında Fenerbahçe forması altında 200. maçına çıkan ve bunu harika bir golle süsleyen Ferdi Kadıoğlu maçtan sonra, “Devre arasında hocamız, 'Sol kanatta oynayarak yardımcı olabilir misin?' dedi. Ben de 'evet' dedim. İlk aksiyonda golü attım. Ondan sonra da ikimiz güldük. Bana, 'Sana yardımcı olabileceğini söylemiştim' dedi" diye konuştu.

Muhabir: MÜNEVVER BEYZA MORGİL