3 ay önce Amatör Lig

Amatör 1.Küme ekiplerinden Gümüşsuyuspor’da teknik direktör İrfan Avşar’ın yardımcılığına Uluç Karık getirildi.

3 ay önce Özel Haberler

Newcastle United Teknik Direktörü Eddie Howe, takımın en iyi isimlerinden biri olan Anthony Gordon'u kesinlikle göndermeyeceklerini açıkladı. Futbolcunun da kalma konusunda ikna edildiğini belirtti.

3 ay önce Özel Haberler

Fransız ekibi Nantes, Inter Kulübü'nün Nathan Zeze için sunduğu 13 milyon euroluk ilk teklifi geri çevirdi. İki kulüp arasındaki pazarlıklar sürecek. Genç stoper ise ayrılmak istiyor.

3 ay önce Özel Haberler

İngiliz devi Manchester City, Crystal Palace forması giyen Eberechi Eze'yi transfer etmek için 70 milyon sterlinlik bütçe ayırdı. Bu rakamın Palace tarafından kabul edilmesi bekleniyor.

3 ay önce Özel Haberler

Manchester United ve West Ham United, Noussair Mazraoui için yarış halinde bulunuyor. Bayern Münih, yıldız sağ bekten 20-25 milyon euro aralığında bir bonservis geliri elde etmek istiyor.

3 ay önce Özel Haberler

Fulham ve Tottenham, Scott McTominay ile ilgileniyor ancak Manchester United, İskoç orta sahayı satmak istemiyor. Kısaca anlatmak gerekirse, İngiliz ekibi sadece Galatasaray'ı değil herkesi reddediyor.

3 ay önce Özel Haberler

Akciğer kanseri büyük oranda sigara ve tütün ürünlerinden kaynaklanıyor. Bu rakam neredeyse yüzde 80! Ancak zararlı alışkanlığa sahip olmasanız bile yine de risk altında bulunabilirsiniz.

3 ay önce Özel Haberler

Çok fazla hap mı kullanıyorsunuz? Doktorunuzla bu konuda mutlaka görüşmeniz gerekiyor. Zamanında işe yaradığını düşündüğünüz ilaç miktarı bir noktadan sonra fayda yerine zarar getirebilir...

3 ay önce Özel Haberler

Çok düşük veya ani yüksek kalp atış hızlarına neden olan aritmiler yaşayıp yaşamadığımız her zaman bizim kontrolümüzde değildir. Bazı insanlar doğuştan kalp sorunlarına sahiptir. Ya da aritmi riskini artıran tıbbi rahatsızlıkları bulunur. Yine de alınabilecek bazı önlemler var.

3 ay önce Gündem

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sokak hayvanlarıyla ilgili yeni düzenlemelerle ilgili, 'MHP hayvan dostudur, köpeklerin öldürülmesine karşıyız.' çıkışında bulundu. Yasaya ilk günden beri karşı olanlanlardan biri şarkıcı Ebru Polat'tan Bahçeli paylaşımı geldi.