3 ay önce Dünya

Meksika'dan ayrılan yüzlerce göçmen, ABD sınırına dalga dalga hareket ediyor. Bunun en büyük sebebi ise Trump'ın seçimi kazanma korkusu... Çünkü Trump başkanlığa seçilmesi halinde sığınmacılara sınırı kapatma sözü vermişti.

3 ay önce Yaşam

Rize’nin Çayeli ilçesinde park halinde olan ambulansı kaçıran şahıs Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı.

3 ay önce Gündem

Cumhuriyet Halk Partisi’nin yüzde 90 oy alsa dahi iktidar olmasına asker ve polisin izin vermeyeceğini savunan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'e AK Parti’ye yakınlığıyla bilinen Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi'den yanıt geldi. ‘Selvi, “Perinçek'in darbe aşkını iyi bilirim. Eğer bu millet CHP’yi seçsin ama ordu buna engel olmaya kalkışsın 15 Temmuz’da olduğu gibi meydanlara çıkarız. Yok öyle yağma. Söz konusu demokrasi mücadelesi olunca Doğu Perinçek teferruattır” dedi.

3 ay önce Dünya

Kobe Bryant'ın babası Joe Bryant, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybetmişti. Siyah Mamba'nın eşi Vanessa Bryant'ın sosyal medyada kayınpederiyle ilgili sözleri halen tartışma konusu... Çünkü Vanessa, "istenmeyen gelin"di!

3 ay önce Dünya

Yunan basını Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kıbrıs'tan yaptığı açıklamaların ardından yaptıkları haberlerle dikkat çekti. Bir televizyon programına konuk olan Yunan Sağlık Bakanı Adonis Georgiadis skandal cümlelere imza attı.

3 ay önce Sağlık

Çocuklarda kalp çarpıntısı, yetişkinlerde olduğu gibi birçok farklı nedenle ortaya çıkar. Kalp çarpıntısı, kalbin normalden daha hızlı veya düzensiz şekilde atması durumunu ifade eder. Bu durum, birçok çocukta zaman zaman görülebilir ve genellikle ciddi bir sağlık sorununun belirtisi değildir. Ancak, bazen altta yatan bir tıbbi durumun habercisi olur.

3 ay önce Dünya

Kansas güzeli seçilen Alexis Smith, sahnede inanılmaz bir açıklama yaptı. Duygusallığının, tacizcisinin salonda bulunmasından kaynaklandığını söyledi. Kimlik vermedi ancak sonraki sözleri bu kişinin bir aile üyesi olabileceğini düşündürdü.

3 ay önce Sağlık

Mekanik yalan söyleme davranışı, insan psikolojisinin karmaşık ve derin yönlerini yansıtan bir davranıştır.Buna patolojik yalan söyleme de denir. Patolojik yalan söyleme, bireyin kendini daha iyi hissetme, başkalarının beklentilerini karşılama veya sosyal kabul görme gibi nedenlerle gerçeği saptırma davranışını tanımlar. Bu davranış, genellikle bireylerin kendilerini başkalarına daha kabul edilebilir, daha değerli veya daha sevilen biri olarak göstermek istemelerinden kaynaklanır.

3 ay önce Dünya

SON DAKİKA | Kandilli Rasathanesi sosyal medya hesabından Yunanistan'da 3.6 büyüklüğünde deprem olduğunu duyurdu.

3 ay önce Yaşam

TikTok ünlüsü "Berivan" restoranlarda yaşadığı olayla gündeme oturdu. 'berivans_34' kullanıcı adıyla tanınan fenomen, reklam karşılığında çoğu kez ücretsiz yemek yemeyi başardığı restoranlardan bu kez kovulunca öfkesine hakim olamadı. Canlı yayında yaşanan bu anlar, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı ve yorum yağmuruna tutuldu.