13 yaşındaki kızı Giana ve yedi kişiyle birlikte helikopter kazasında hayatını kaybeden Kobe Bryant, henüz 41 yaşında aramızdan ayrılmıştı. Bryant Ailesi, geçtiğimiz günlerde Joe Bryant'ın ölümüyle birlikte büyük bir kayıp daha yaşadı. Haber kamuoyuna duyurulduğunda Kobe'nin eşi Vanessa, kayınpederinin ölümü hakkında  bir açıklama yapmıştı.

HER ŞEY FARKLI OLABİLİRDİ

Vanessa, "Kayınpederimin vefatı sebebiyle başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz. Her şeyin farklı olmasını umuyorduk. Birlikte geçirdiğimiz zamanlar az olsa da, her zaman tatlıydı ve etrafında olmak güzeldi. Kobe onu çok severdi" mesajını paylaşmıştı.

SİYAHİ GELİN İSTEMİŞTİ!

Kobe, 2001'de Vanessa ile tanışıp evlendiği sıralarda babası Joe ile anlaşmazlığa düştü. O dönemdeki haberlere göre; babası, oğlunun siyahi olmayan biriyle evlenmesine karşı çıkıyordu. Kobe, ilk çocuğunun doğumundan sonra babası ve annesi Pamela ile barışmış olsa da, 2013'te kendisine benzeyen hatıra eşyaları sattıkları bildirildikten sonra onlara karşı yasal işlem başlattı.

BUNLAR AİLE İÇİNDE KALMALI

Vanessa'nın, kayınpederinin vefatından sonra paylaştığı mesaj hala tartışılıyor. Sosyal medyadaki birçok kullanıcı, bu tarz sitemlerin halka açık bir şekilde dile getirilmesinin yanlış olduğunu belirtti.
 

Muhabir: Lila Okyanus