3 ay önce Gündem

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, katıldığı bir canlı yayında seçim anketlerinin son durumu hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Özel, "Anketlerde keyfimiz yerinde. Bizi 34, AKP'yi 32, 31 ölçen de var; bizi 31'i AK Parti'yi 29 ölçen de var. Bir tane ankette 29 ile 28'de gördüm" dedi. Bu açıklamalar, partinin moralini yüksek tutmak amacıyla yapıldı ve CHP'nin seçimlere güçlü bir şekilde hazırlandığını gösterdi.

3 ay önce Özel Haberler

İtalyan ekibi Juventus, Nice forması giyen yıldız stoper Jean-Clair Todibo için 40 milyon euronun üzerine çıkmayacak. West Ham istenen parayı vermişti ancak oyuncu Juve forması giymek istiyor.

3 ay önce Özel Haberler

İngiliz ekibi Manchester United, Fiorentina'ya Sofyan Amrabat konusunda 20 milyon euroluk satın alma opsiyonunu kullanmayacağını bildirdi. Ancak daha düşük bir rakam karşılığında anlaşmaya hazırlar...

3 ay önce Özel Haberler

Bayern Münih, yeni sözleşme için çok daha yüksek bir para isteyen Davies'le ters düştü. Oyuncuya, istenen şartlarda imza atmazsa, sezon sonuna kadar takımda tutulacağı bilgisi verildi.

3 ay önce Özel Haberler

Hollanda temsilcisi Utrecht, Lorient'ten Yoann Cathline'ı kiraladı. Taraflar arasında yapılan anlaşmada satın alma maddesi bulunduğu da öğrenildi. Genç kanat oyuncusu, Fransa'dan ayrılacak.

3 ay önce Sağlık

Hollanda'da yapılan bir çalışmaya göre; yakınlardaki işlerine yürümek yerine bisikletle giden kişiler, olağanüstü faydalar sağlıyor. Ölümle ilgili risklerinizde ciddi anlamda düşüşler yaşanıyor.

3 ay önce Özel Haberler

Portekiz ekibi Benfica, Fransa 3. Lig takımı Sochaux'nun alt yapısında forma giyen 16 yaşındaki Ismael Dabo-Papin ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Böylece gençlere yatırımı sürdürdü.

3 ay önce Gündem

Mustafa Sarıgül'den genel af yasası hakkında yeni video. Geçtiğimiz günlerde TBMM Başkanlığına sunulan 9. yargı paketi hakkında konuşan Mustafa Sarıgül, devletten genel af beklediğini söyledi. Türkiye’nin gündemden düşmeyen başlıklarından olan af ve infaz düzenlemeleri son dönemde de oldukça merak edilen konulardan.

3 ay önce Özel Haberler

Bayern Münih Onursal Başkanı Uli Hoeness, "Herkes Florian Wirtz'i burada görmekten hoşlanacağımı biliyor. Harika bir transfer olurdu" dedi. Ancak Bayer Leverkusen genç yıldızı bu yaz kesinlikle satmayacak.

3 ay önce Özel Haberler

Dünya genelinde milyonlarca insan, bilgisayar ekranlarının başında saatler geçiriyor. Uzun süre oturmanın, sigara içmek kadar zarar verebileceği konuşuluyor. Uzmanlar hareket etmenizi istiyor.