3 ay önce Gündem

Menzil Cemaati'nin Adıyaman’ın Kahta ilçesinde yer alan köyünde gündeme bomba gibi düşen hareket. Otobüs durakları kadın ve erkek olarak ayrıldı. Yan yana iki otobüs durağını bulunduğu bir fotoğraf karesinde durakların üzerinde "Kadın" "Erkek" yazdığı görüldü.

3 ay önce Gündem

Süleyman Soylu, Joe Biden'in adaylıktan çekilmesinin ardından X hesabından paylaşım yaptı. 'Gazze, Biden’ı da yendi' göndermesinde bulunan Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun paylaşımı kısa zamanda sosyal medyada gündeme oturdu. Her fırsatta ABD'ye olan nefretiyle gündeme gelen Süleyman Soylu, AKP'den istifa edip, yeni parti kuracağı da dolaşan dedikodular arasında.

3 ay önce Spor

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda mücadele edecek olan A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris’e uğurlandı.

3 ay önce Spor

Tarihinde ilk kez Süper Lig’de mücadele edecek olan Bodrum Futbol Kulübü, Eyüpspor forması giyen Fredy Ribeiro ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

3 ay önce Spor

Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

3 ay önce Ekonomi

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Uzmanı Özgür Erdursun, vergi borçlarına yönelik yeni düzenlemeleri açıkladı. Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren bu düzenleme, borçların bir kısmının silinmesi ve gecikme faizlerinin affedilmesini kapsıyor. Uzman Erdursun, yeni yapılandırma yasasının detaylarını paylaşarak, vergi borçlarının aslı korunurken, gecikme faizlerinin bir kısmının silineceğini ve borçların taksitlere bölüneceğini belirtti.

3 ay önce Sağlık

Yakın tarihli bir araştırmaya göre; boyama kitabıyla uğraşanlar veya resim yapma gibi eylemlerde bulunanlar; depresyon, anksiyete ve olumsuz duyguların azalması konusunda avantajlı konuma geçiyor.

3 ay önce Spor

Bursaspor Başkanı Enes Çelik, "İki aydır her şeyi bırakarak, maddi manevi mücadele veren insanların ve kulübümüzün hakkını kimseye yedirmeyeceğimizin bilinmesini isterim" dedi.

3 ay önce Spor

Büyükçekmece Fenerbahçeli İş İnsanları Derneği, düzenlediği baloda 19 Temmuz Dünya Fenerbahçeliler Günü'nü büyük bir coşkuyla kutladı. Geceye Fenerbahçe Spor Kulübü yönetim kurulu üyeleri, dernek üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

3 ay önce Gündem

ABD Başkanı Biden, seçim yarışından çekildikten sonra Başkan Yardımcısı Kamala Harris'i aday olarak onayladığını ve desteklediğini bildirdi