Süleyman Soylu'dan flaş açıklama. ABD Başkanı Joe Biden'in adaylıktan çekilmesinin ardından sosyal medyadan paylaşım yaptı. X hesabından Biden'e gönderme yapan Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 'Gazze, Biden’ı da yendi' dedi. Her fırsatta ABD karşıtı görüşleri ve yorumlarıyla gündeme gelen Süleyman Soylu, 15 Temmuz'un arkasında da ABD'nin olduğunu defalarca vurgulamıştı.

Son olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yılında, 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı törenlerine katılmak için özel uçak TC-CAN ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) gitmişti ve İçişleri eski Bakanı Süleyman Soylu'nun da uçakta Erdoğan'a eşlik etmişti.

SÜLEYMAN SOYLU YENİ PARTİ Mİ KURUYOR?

Türkiye Eski İçişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu’nun partisinden istifa ederek yeni bir parti kuracağı ileri sürülmüş, Soylu’nun bu arayışta olduğu kulisleri yayılmıştı. Ancak Soylu, iddiaları yalanlamıştı. Soylu, 'Tayyip Erdoğan liderliğine itiraz ve yeni bir siyasi parti kurmak siyasi cinnettir" sdemişti. Süleyman Soylu, "Ailemizin mücadelesinin yeri AK Parti ve Cumhur İttifakı’dır" diye konuşmuştu.

Kaynak: HABER MERKEZİ