Büyükçekmece Fenerbahçeli İş İnsanları Derneği, 19 Temmuz Dünya Fenerbahçeliler Günü’nü Kaya İstanbul Fair ve Convention Hotel’de unutulmaz bir balo ile kutladı. Geceye; Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri Hulusi Belgü ve Eren Ali Dişli, Büyükçekmece Kaymakamı Ali İkram Tuna, Büyükçekmece Garnizon Komutanı Albay Ümit Genez, dernek yönetici ve üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı. 

FENERBAHÇE'YE GÖNÜLDEN BAĞLIYIZ

Büyükçekmece Fenerbahçeli İş İnsanları Derneği Başkanı Fatih İnan, yaptığı konuşmada Fenerbahçe'ye olan bağlılıklarını vurguladı. İnan “Bizler Fenerbahçe’mizin başarılarıyla, sevinçleriyle ve üzüntüleriyle birlikte kalpten bağlıyız. Bu sevgimiz hiç dinmedi, dinmeyecek. Işık sensin, umut sensin, tezahürat sensin. Hayallerimiz ortak, kalplerimiz beraber. Bizler iyi ki Fenerbahçeliyiz. Değerli konuklarımız, sizler için her detayı, en ince ayrıntısına kadar düşündüğümüz, unutulmaz bir gece yapmaya çalıştık. Diliyorum ki hafızalardan silinmeyecek çok özel ve çok güzel bir yıldönümü olur. Bu gecenin hazırlanmasında emeği geçen tüm yönetim kurulu üyelerimize, bizden desteklerini esirgeyemeyen tüm sponsorlarımıza ve üyelerimize teşekkür ediyorum. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

ALİ Y. KOÇ’UN MEKTUBU VE AÇIK ARTIRMA

Yapılan konuşmaların ardından, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Y. Koç’un gönderdiği mektup okundu. Ardından hazırlanan plaketler takdim edildi. Gecede, futbolcular tarafından imzalanan çubuklu formalar da açık artırmayla satışa çıkarılarak yeni sahiplerine teslim edildi. Fenerbahçe marşları eşliğinde eğlence doruğa çıkarken, sanatçılar şarkılarıyla gelen konukları coşturdu. 

EN BÜYÜK MUTLULUKLARI YAŞAMAYI DİLİYORUZ

Büyükçekmece Fenerbahçeli İş İnsanları Derneği Başkanı Fatih İnan, ŞOK Gazetesi muhabirimiz Senay Güncavar’a verdiği demeçte “Dünyadaki milyonlarca Fenerbahçeli gibi bizler de bu anlamı günü hep birlikte paylaşıyoruz. Mutlu ve gururluyuz. Yeni sezonda Fenerbahçe’mizin başarıları ile en büyük mutlulukları yaşamayı diliyoruz” dedi.

Kaynak: SENAY GÜNCAVAR