3 ay önce Gündem

Fatih Altaylı geçen hafta YouTube programında tarihçi Murat Bardakçı'yı ağırladı. Barçakçı, hilafetliğin İngiltere tarafından kaldırıldığının bilinmesiyle ilgili konuştu. “İç yazışmalarında Mustafa Kemal için 'Bu adam ne yapıyor, başımıza bela olacak' deyip istemiyorlar." sözleriyle dikkat çekti.

3 ay önce Keşfet

Doğan Alemdar ve Bertuğ Yıldırım geçen haftalarda kameralardan Ala Tokel ile Danla Bilic'le birlikte kameralara takılmıştı. Daha sonra Bertuğ Yıldırım ve Ala Tokel'in birlikte olduğu ortaya çıkmıştı.  Danla Bilic ve milli futbolcu Alemdar ile ilgili aşk iddiası da gerçek çıktı. Çift birlikte görüntülendi.

3 ay önce Gündem

'Organize İşler', 'Vizontele', 'Eyvah Eyvah' serisi ve 'Vezir Parmağı' gibi filmlerde de rol alan tiyatro sanatçısı Şener Kökkaya, 82 yaşında hayata veda etti. Kökkaya, bugün saat 17.00'de Ankara Karşıyaka Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlanacak.

3 ay önce Özel Haberler

Marsilya, Azzedine Ounahi ile yollarını ayırmak istiyor. Fransız ekibinin 12 milyon euro civarında bir bonservis beklentisi var. Faslı orta saha oyuncusunun peşinde birçok kulüp bulunuyor.

3 ay önce Dünya

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi ile ayrılığıyla gündemden düşmeyen Wanda Nara, bu kez babası Andres Nara'nın gözaltına alınmasıyla adından söz ettirdi. İddiaya göre Andres Nara eşini aldattı ve şiddet uyguladığı için gözaltına alındı.

3 ay önce Gündem

Rasim Ozan Kütahyalı, Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile ilgili iddiasıyla gündeme geldi. Yeni yönetimin Fenerbahçe ile yakınlaşacağını ve takımın önümüzdeki sezonda şampiyon yapılacağını iddia etti.

3 ay önce Dünya

ABD Virginia'da çok nadir görülen beyaz-karamel bir karga yavrusuna, siyah kargaların saldırdığı tespit edildi. Bir adam onun hayatını kurtardı ve yetkililere teslim etti. Doğada tehlikede olacağı için hayatı boyunca özel koruma altında bulunacak.

3 ay önce Özel Haberler

İtalyan ekibi Bologna, Toulouse forması giyen Thijs Dallinga için teklif yaptı. Kulüpler arasında çok küçük bir fark bulunuyor. Genç forvetin transferinin yakın bir zamanda tamamlanması bekleniyor.

3 ay önce Dünya

Zambiya Devlet Başkanı Hakainde Hichilema, çok konuşulacak bir karara imza attı. Haklarındaki "yolsuzluk" iddiaları nedeniyle "yolsuzlukla mücadele kurulu"nun tamamı görevden alındı!

3 ay önce Özel Haberler

Al-Ittihad, West Ham United'ın N'Golo Kante için yaptığı 17.5 milyon euroluk ilk teklifi geri çevirdi. Suudi Arabistan ekibi, tecrübeli futbolcu için 30 milyon euro talep ediyor.