3 ay önce Spor

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Bodrum Fenerbahçeliler Derneği'nin düzenlediği ’19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü’ kutlamasında konuştu.

3 ay önce Dünya

Washington Polisi, bir sürücünün, 13 yaşındaki bisikletliye çarptığında onu 'kasıtlı olarak hedef aldığını' söyledi. Şu anda kaçan sürücü aranıyor ve bilgisi olanlardan Emniyet güçlerine ulaşmaları istendi.

3 ay önce Özel Haberler

İtalyan ekibi Roma, Lille'in forveti Jonathan David için girişimde bulundu. Yapılan teklifin 20 milyon euro+bonuslardan oluştuğu öğrenildi. Fransız ekibi ise onu satmaya sıcak bakıyor.

3 ay önce Dünya

Güney Kaliforniya'daki aile içi anlaşmazlık, ölümcül samuray kılıcı saldırısıyla sonuçlandı. Bir kişi hayatını kaybederken iki kadın da yaraları sebebiyle hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

3 ay önce Özel Haberler

Sevilla'nın 32 yaşındaki merkez orta saha oyuncusunun sözleşmesi sona erdi. İstediği yere bedelsiz olarak gidebilecek tecrübeli yıldızın peşinde birçok kulüp olduğu iddia edildi.

3 ay önce Dünya

19 yaşındaki Cooper Anderson Ouellette, gece boyunca tartıştığı 17 yaşındaki kız arkadaşı Sophie Ringquist'i önce dövdü. Sonra onu evine götürürken genç kız yola düştü. Cani sevgili, bu esnada zavallı kızın üzerinden kamyonetle geçerek onu öldürdü.

3 ay önce Özel Haberler

İngiliz ekibi Chelsea, Brezilyalı orta saha oyuncusunu transfer etmek için Fulham'a 42 milyon euroluk bir teklifte bulunacak. 28 yaşındaki futbolcunun da Maviler'e sıcak baktığı kaydedildi.

3 ay önce Özel Haberler

Juventus, AS Roma'nın Matias Soule için yaptığı ilk teklifini reddetti. İtalyan ekibi, Leicester City'nin genç futbolcu için daha yüksek bir rakam önerebileceğine inanıyor... Oyuncu ise Roma'yı istiyor.

3 ay önce Özel Haberler

İngiliz ekibi Chelsea, Gremio'nun 16 yaşındaki 10 numarası Gabriel Mec'le yakından ilgileniyor. Maviler, Brezilya temsilcisiyle şu anda transferin maddi boyutlarını tartışıyor. Yakında el sıkışılabilir.

3 ay önce Dünya

Disney yakınlarındaki tatil köyünde kaybolan 3 yaşındaki otistik çocuğun cesedi bulundu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. Emniyet güçleri, olay sonrasında duygu dolu bir paylaşımda bulundu.