Washington'daki polis memurları, bir sürücünün bisiklet yoluna girerek 13 yaşındaki çocuğa çarptığını ve bunun sonucunda genç kızın yaralandığını söyledi. Yetkililer, şüpheli aracın hiçbir sebep yokken bir anda bisiklet yoluna girdiğini kaydetti.

AYAKKABISINI FIRLATTI

Bir kişi kaza sonrasında arabaya ayakkabısını fırlattı ve araçtakilere bağırdı. Polis açıklamasında, "Görgü tanıkları olay yerine gelen polis memuruna, araçtaki gençlerin kasıtlı olarak kurbanı hedef aldıklarını ve ona doğru direksiyonu kırdıklarını söyledi" ifadeleri yer aldı.

HAYATİ TEHLİKESİ YOK

Yaralı bisikletçi hastaneye kaldırıldı. Burada ciddi ancak hayati tehlike yaratmayacak yaralanmalar sebebiyle tedavi edildi. Bisikleti ise ciddi şekilde hasar gördü. Bir daha kullanılamayacak durumdaydı.

GENÇ BİR KADIN

Yetkililer şimdi, ikinci derece saldırı ve üçüncü derece kötü niyetli zarar verme suçlamalarıyla karşılaşacak sürücünün ve yolcuların kimliğinin tespit edilmeye çalışıldığını söyledi. Polis, sürücünün siyah saçlı genç bir kadın olduğunu söyledi. Bilgi sahibi olanlardan Emniyet güçlerine ulaşmaları istendi.

Kaynak: HABER MERKEZİ