Güney Kaliforniya'da samuray kılıcıyla yapılan saldırı sonucu bir kadın öldü, iki kişi de aile içi anlaşmazlık olduğu anlaşılan olayda hastaneye kaldırıldı. Los Angeles İlçe Şerif Departmanı memurları, kurtarma ekiplerine ihtiyaç duyulduğu yönündeki ihbarlar üzerine South Huntington Caddesi ile Basset Court kavşağına çağrıldı.

HEMEN YERE BIRAKTI

Yetkililer olay yerine geldiğinde, sağ bacağında ve ellerinde kan olan yalnız bir kadının, park halindeki kamyonunun yakınında kılıcı tuttuğu görüldü. Dedektifler yaklaşırken kadın onlara el sallayarak durdurdu. Sanki onlara kılıcı göstermek istiyormuş gibiydi. Ancak polislerin emri üzerine hemen kılıcı bıraktı ve ellerini kaldırdı.

BİR EVE YÖNLENDİRDİ

Daha sonra kadın onları sokaktaki bir eve yönlendirdi. Orada memurlar kesiklerden muzdarip başka bir kadın daha buldu. Olay yerinde öldüğü ilan edildi. Teğmen Daniel Vizcarra, "Orada başka bir kadın daha bulundu, o da tıbbi bir acil durum nedeniyle yerel bir hastaneye nakledildi" dedi.

ÇİNCE KONUŞUYORLAR

Yetkililer, en az iki kadın arasındaki ölümcül şiddetin nedenini henüz bilmediklerini, çünkü kadınların yalnızca Çince konuştuğunu ve bu durumun da soruşturmayı yavaşlattığını belirtti. Teğmen Vizcarra, "Ön soruşturma, bir aile bağlantısı olabileceğini gösteriyor ancak yine de dil engeli nedeniyle bunu doğrulayamadık" dedi. Olay yerine ve hastaneye tercümanlar gönderildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ