Connecticut'lu bir adam, kamyonetiyle 17 yaşındaki kız arkadaşını ezdiği iddiasıyla eyalet polisi tarafından suçlandıktan sonra geçen hafta teslim oldu. Tutuklama emrine göre, 19 yaşındaki Cooper Anderson Ouellette, cinayet ve reşit olmayan birine alkol verme suçlamasıyla yargılanıyor.

TEKMELEDİ VE İTTİ

Kurbanın ismi belgede sansürlenmişti ancak kızın 17 yaşındaki lise öğrencisi Sophie Ringquist olduğu öğrenildi. Olay gecesi, Ringquist ve Oullette birlikte bir partideydi. Buradaki tanıklar, yetkililere çiftin gece boyunca tartıştığını, Ouelette'in Ringquist'i tekmelediğini ve onu kamyona doğru ittiğini söyledi.

BENİ BURADAN ALIN

Bir tanık, polise genç kızın eve gitmek için birden fazla kişiyi aradığını söyledi. Ancak cani erkek arkadaşı, cep telefonunu onun elinden aldı. Bu esnada da son derece sarhoştu. İkili, partiden birlikte ayrıldı. Cani erkek arkadaş dengesiz bir şekilde araç kullanıyordu ve bir noktada Ringquist'i telefonuyla kaydetmek için kenara çekti.

ARKADAŞINA GÖNDERDİ!

Videoda, genç kızın hareket halindeki kamyonundan çıkmaya çalıştığı görülüyor. Evinin önüne geldiğinde onun kanlı yüzünün fotoğraflarını da çekti. Polis, bu fotoğraflardan birinin yakın bir arkadaşına gönderildiğini söyledi. Kamyonetten çıkan genç kız yola düştü. Hızını artıran Ouellette, onun üzerinden geçti ve ölümüne sebep oldu. Ailesi onu hastaneye kaldırmasına rağmen, bir saat geçmeden hayatını kaybetti. Ouellette'in 29 Temmuz'da mahkemeye çıkarılması planlanıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ