3 ay önce Gündem

Türkiye’de günlerdir X üzerinden servis edilen görüntülerdeki kişinin Erzincan milletvekili Mustafa Sarıgül olup olmadığı konuşuluyor. Bu konu henüz düşmemişken gazeteci Zafer Şahin’den çok konuşulacak yeni bir iddia daha geldi. Şahin önümüzdeki günlerde İstanbul’daki bir belediye başkanının da benzer içerikli bir videosunun servis edileceğini iddia etti.

3 ay önce Gündem

İçişleri Bakanı Yerlikaya, organize suç örgütüne yönelik operasyonda yakalananlardan 46'sının tutuklandığını, diğeri hakkında adli kontrol kararı verildiğini bildirdi.

3 ay önce Amatör Lig

Amatör 1.Küme ekiplerinden Tunusbağı bombaları patlatmaya ediyor.

3 ay önce Amatör Lig

Süper Amatör Küme ekiplerinden Bayburt 1918’de bir imza da iç transferde geldi.

3 ay önce Gündem

Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesine ilişkin davada savcı, esas hakkındaki mütalaasını açıkladı. İddianamedeki benzer suçlardan cezalandırma isteyen savcı, 3 sanık için de beraat talep etti. Duruşma, sanıkların esas hakkında savunma yapması için 30 Eylül’e ertelendi.

3 ay önce Dünya

Dünyanın en çok turist çeken ülkesi olan İtalya'nın Floransa kentinde bir turistin, Roma'nın şarap tanrısı Bacchus heykeline tırmanarak sevişir gibi pozlar vermesi tepkiye neden oldu.

3 ay önce Amatör Lig

Süper Amatör Küme ekiplerinden Kilyos’ta iç transferde ikinci imza geldi.

3 ay önce Gündem

El Kaide lideri Amin ul Hak, Pakistan'ın terörle mücadele otoritesi tarafından tutuklandı.

3 ay önce Amatör Lig

Amatör 1.Küme ekiplerinden Beylikdüzü Kuzeyin Kaplanları imzaya doymuyor.

3 ay önce Gündem

BBP lideri Destici kızının TBMM'de işe girmesine yönelik eleştirilere "Ben kızımı daha yüksek rakamlara başka yerlerde de çalıştırabilirdim. Evladımın Meclis’te çalışmasını istedim" sözleri ile yanıt verdi.