Sosyal medya platformu X üzerinden servis edilen bir cinsel ilişki videosundaki kişinin CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül olduğu iddiası kısa sürede gündem yarattı. Görüntüler, sosyal medyada dolaşıma sokulduktan sonra Sarıgül cephesinden sert bir dille yalanlandı. Ulusal Kriminal Büro da hazırlanan ön raporda videodaki kişinin Mustafa Sarıgül olmadığı belirtti.

Olanların ardından gazeteci Zafer Şahin, yeni köşe yazısında önümüzdeki günlerde İstanbul’daki bir belediye başkanının da seks kasetinin servis edileceğini iddia etti. 

S D1F05B5D10020D5716Edda2Fd4Ffd42722405D10

"YAKINDA SERVİS EDİLECEK!"

Şahin’in köşe yazısından dikket çeken bölüm şöyle; “Mustafa Sarıgül’ü hedef alan kaset kumpası bir başlangıç.  Başka isimleri de hedef alan yeni kasetlerin yolda olduğu çok açık. Deniz Baykal’a kaset operasyonunda da aynısı olmadı mı?  Devamı geldi. Getirdiler.  Türkiye’de siyaset bir kez daha kasetlerle dizayn edilmek isteniyor.  Operasyon her zaman olduğu gibi CHP’de başladı. Kulislerde İstanbul’daki bir CHP’li belediye başkanının kasetinin yakında servis edileceği söylentisi var. Yakında çıkar kokusu.”

Kaynak: DEMET SAROVA