Olay, KYK Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdu'nda gerçekleşti. Elde edilen bilgilere göre, öğrenci yurdu binasındaki asansör, fazla yük taşıyamayacak bir durumda olduğundan bir kat aşağı doğru hareket ederek zemine düştü. Asansörün ani hareketi sonucu paniğe kapılan ve kimliği belirlenemeyen bir kız öğrenci, asansörden çıkmaya çalışırken duvarla asansör arasında sıkıştı.

Öğretmen, polis, hemşire… Memurlara ŞOK! Öğretmen, polis, hemşire… Memurlara ŞOK!

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye, jandarma ve polis ekibi sevk edildi.

MB açıkladı! Yeni faiz oranı belli oldu! MB açıkladı! Yeni faiz oranı belli oldu!


Sağlık ekipleri, olay yerinde kız öğrencinin hayatını kaybettiğini belirledi. İtfaiye ekiplerinin çalışmalarının ardından hayatını kaybeden kız öğrencinin cesedi sıkıştığı yerden çıkarılarak hastane morguna götürüldü. Diğer öğrenciler ise tedbir amaçlı hastaneye sevk edildi.

Büyük operasyon! 15 Şirkete aynı anda baskın Büyük operasyon! 15 Şirkete aynı anda baskın

Olayın duyulmasının ardından, kız ve erkek öğrenciler yaşanan duruma tepki gösterdi. Yurt önünde toplanan öğrencilere bölgeye gelen görevliler sakinleştirme çalışmaları yaptı. Olayın ardından güvenlik güçleri de bölgede önlemler aldı.

Sizi nasıl bir gün bekliyor? 26 Ekim günlük burç yorumları Sizi nasıl bir gün bekliyor? 26 Ekim günlük burç yorumları

Zeren, ölmeden önce 'Sadece ölüler görür' dedi Zeren, ölmeden önce 'Sadece ölüler görür' dedi

Kız öğrencinin kimliği belli oldu

Edinilen bilgiye göre, yaşanan kazada hayatını kaybeden kız öğrencinin Adnan Menderes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 4. Sınıf Öğrencisi Zeren Ertaş olduğu belirlendi. Kız öğrencinin ailesine de acı haberin verildiği öğrenildi.

MÜDÜR AÇIĞA ALINDI

Aydın Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdu Müdürü'nün açığa alındığı belirtildi.

Kaynak: İHA