GÜNÜN ÖNERİSİ

Sevgili Boğalar bugünün önerisi sizler için geliyor... Bugün seyehat etmek yeni yerler keşfetmek istediğiniz bir gündesiniz...

Güneşin kışa dönmeden önce ki son sıcaklığını içinize çekin. Yurt dışına çıkmak isteyen Boğa burçları, çok yakında farklı kültürlerle tanışıklık edebilirsiniz. Eğitim alanında kendinizi geliştireceğiniz ve olumlu dönüşler alacağınız bir hafta olacak sizler için...

Kariyer konularında iş arıyorsanız iş bulabileceğiniz veya sektör değişmek istiyorsanız yeni bir sektöre geçiş yapacağınız bir döneme giriyorsunuz. Parasal sıkıntılarınız artık bitiyor diyebilirim. Rahatlamaya hazır olun sevgili boğalar.

Sağlık konularında bu hafta diş sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Çok sert fırçalamaktan ve sert yiyeceklerden kaçınmaya özen gösterin.

Aşk ve aile konularında anlaşılır olduğunuz bir döneme giriyorsunuz artık. Anlatmaktan çekindiğiniz konuları bu hafta konuşup çözüme kavuşturabilirsiniz ama yine de sakinliği elden bırakmayın Kendinize iyi bakın sevgili Boğalar...

Koç (21 Mart - 20 Nisan): 

Sevgili Koçlar, bugünün enerjisi sizi cesur olmaya ve liderliği ele almaya teşvik ediyor. Yeni fırsatlar, onları yakalamaktan korkmayanları bekliyor. Kararlılığınız ve coşkunuz başarıya giden yolu açacaktır. 

Boğa (21 Nisan - 20 Mayıs): 

Sevgili Boğalar, maddi refahınıza odaklanmanın zamanı geldi. Yatırımlarınıza ve harcama alışkanlıklarınıza yakından bakın. Biraz planlama ve disiplinle finansal geleceğinizi güvence altına alabilirsiniz. 

İkizler (21 Mayıs - 20 Haziran): 

Sevgili İkizler, sosyal kelebek doğanız bugün tüm hızıyla devam ediyor. Hem yeni hem de eski arkadaşlarınız ve tanıdıklarınızla bağlantı kurun. Yeteneklerinizi ifade etmek için her fırsatı değerlendirin.

Yengeç (21 Haziran - 22 Temmuz):

Sevgili Yengeçler, bugün sağlığınız hakkında kararlar verirken içgüdülerinize güvenin.Evinize, ev onarımlarına, aile sohbetlerine katılmak için enerjiniz yüksek. Bunu mümkün olan en iyi şekilde kullanın.

Aslan (23 Temmuz - 22 Ağustos):

Sevgili Aslanlar, bugün kendinize olan güveniniz ve çekiciliğiniz dikkat çekecek ve sunumlar veya topluluk önünde konuşmalar için harika bir gün haline gelecektir. Hedeflerinize ulaşmak için etkinizi akıllıca kullanın.

Başak (23 Ağustos - 22 Eylül): 

Sevgili Başaklar, analitik zihnin bugün değerli bir varlık. Titiz yaklaşımınız başarılı sonuçlara yol açacak ve çabalarınızda saygı görmenizi sağlayacaktır. Kazancınızı artırmanın veya daha iyi maaşlı bir iş bulmanın yollarını görebilirsiniz.

Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

Sevgili Teraziler, bugün konuşmaktan çekinmeyecek, bakış açınızı savunacaksınız. Topluluk önünde konuşmaktan çekinmeyin kendinize güvenin. Özellikle zihinsel çalışma için harika bir gün.

Akrep (23 Ekim - 21 Kasım):

Sevgili Akrepler, bugün sezgileriniz yerinde. İçgüdülerinize güvenin ve daha derin konulara dalın. Gizli gerçekleri ortaya çıkarma yeteneğiniz, önemli kararlar alırken size yol gösterecektir.

Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Sevgili Yaylar, bugün önermekten çekindiğiniz bir fikri ileri sürebilirsiniz.Arkadaşlarınızla ve gruplarla yapacağınız tartışmalar açık, cesur ve cüretkar olabilir. Kendi kararlarınızı uygulamadan önce biraz düşünün.

Oğlak (22 Aralık - 21 Ocak): 

Sevgili Oğlaklar, bugün sıkı çalışma ve sorumluluk günüdür. Mesleki hedeflerinize odaklanın ve disiplin ve özveri gerektiren görevlerin üstesinden gelin. Çalışkanlığınız sizi arzularınıza yaklaştıracaktır.

Kova (22 Ocak - 19 Şubat): 

Sevgili Kovalar, bugün sosyal hayatınız ön plana çıkıyor. İlgi alanlarınızı paylaşan arkadaşlarınızla ve benzer düşüncelere sahip kişilerle bağlantı kurun. Yeni fikirleri incelemek ve keşfetmek için harika bir gün.

detail-photo-fancybox-12

Balık (20 Şubat - 20 Mart)

Sevgili Balıklar,  başka birinin değerlerine katılmıyorsanız, farklı değerleri sunabilirsinz. Neye inandığınızı konusunda açık olacaksınız. Söylediklerinizi ve kararlarınızı anlatmaktan çekinmeyin.

Kaynak: Haber Merkezi