2024 Avrupa Futbol Şampiyonasında A Milli Takımımız grubun son maçı olarak Çekya ile önemli bir karşılaşmaya çıkacak. Maç öncesi hazırlıklarını sürdüren Milli Takım antrenmanında dikkat çeken anlar yaşanmış Arda Güler ile Montella arasındaki olay büyük tepkilere sebep olmuştu. Konuya ilişkin Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)'den açıklama geldi. 

Zincirleme kazada 12 yaşındaki kız öldü. 9 kişi de yaralandı Zincirleme kazada 12 yaşındaki kız öldü. 9 kişi de yaralandı

TFF'DEN ARDA GÜLER AÇIKLAMASI

A Millî Takımımızın bu akşam gerçekleştirilen antrenmanı sırasında, televizyon kameralarına yansıyan görüntüler üzerine yorum yapılarak oluşturulmuş bir video, sosyal medya mecraları üzerinden dolaşıma sokulmuştur.

Antrenman öncesinde millî futbolcumuz Arda Güler'in kasığındaki ağrı nedeniyle, Çekya maçına kendisini en sağlıklı şekilde hazırlayabilmek adına, bireysel çalışma yapması konusunda teknik heyetimiz ve oyuncu arasında fikir birliğine varılmıştır.

İlgili videoda görülen çalışma, Arda Güler için belirlenen kapsamda olmayıp, millî futbolcumuz daha sonra koruyucu amaçlı lineer çalışmasına yönlendirilmiştir. 

Kalbi Türk Millî Takımı için atan sağduyulu vatandaşlarımızın bu tür içeriklere itibar etmemesi gerektiğini önemle hatırlatırız.  

Muhabir: ERAYCAN ERGİNBAŞ