NBA efsanesi Shaquille O'Neal'ın hayatında istediği her şeye sahip olduğu düşünülürken, yakın zamanda LeBron James'in kırdığı rekordan dolayı 'mesleki açıdan kıskanç' olduğunu açıkladı. LeBron James ve oğlu Bronny, sezon öncesinde birlikte Los Angeles Lakers forması giymişti. NBA tarihinde baba-oğulun aynı takımda birlikte oynadığı başka bir örnek yoktu.

HAYAT UNVANLARLA İLGİLİDİR

O'Neal, son podcast bölümünde, "Onu biraz kıskanıyorum. Benim oğullarım da basketbol oynuyordu. Hayat tamamen unvanlarla ilgilidir. LeBron'dan önce o unvana sahip olmayı çok isterdim. Tabii ki LeBron için mutluyum" dedi.

İYİ ŞANSLAR DİLİYORUM

Efsanevi oyuncu, "Onun için mutluyum, ama bilirsin... Keşke ben ve Shareef ya da ben ve Shaqir birlikte oynasaydık. LeBron'a oğluyla birlikte iyi şanslar diliyorum. Umarım başarılı olurlar" açıklamasında bulundu.

KALP RAHATSIZLIĞI

O'Neal'ın 24 yaşındaki oğlu Shareef ve 21 yaşındaki diğer çocuğu Shaqir, tıpkı ünlü babaları gibi basketbolcu... Shareef, NBA'in G-League ekibi Ignite takımında oynadı. Ondan önce 2018'den 2020'ye kadar UCLA'da LSU'da forması giydi. Üniversite basketbol kariyeri boyunca, doğuştan gelen bir kalp rahatsızlığını tedavi etmek için açık kalp ameliyatı geçirmesi de dahil olmak üzere birden fazla sakatlık ve sağlık sorunuyla mücadele etti. Shaqir ise şu anda Florida A&M Rattlers'ta oynuyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ