Trendyol Süper Lig devi Beşiktaş ve A Milli Takım'ın golcü oyuncusu Semih Kılıçsoy'un uzun süredir takımdan ayrılması gündemdeydi. Dünyanın pek çok büyük kulübünün transfer hedefi olan genç oyuncu,  tarihe geçerek dünyanın en büyük ligi olarak gösterilen İngiltere Premier Lig'e gidiyor.

SEMİH KILIÇSOY, MANCHESTER UNITED'A GİDİYOR

Geçtiğimiz sezonu kabus gibi geçiren Beşiktaş'ta kazanılan Türkiye Kupası dışında yüzleri güldüren tek olumlu gelişme Semih Kılıçsoy'un performansıydı. Kendisi adına son derece başarılı bir sezon geçiren santrfor oyuncusu takımdan resmen ayrılıyor. İngiliz basınında yer alan habere göre; Manchester United, Semih Kılıçsoy için Beşiktaş ile tam 35 milyon euro karşılığında anlaşmaya vardı.

TAKIM ARKADAŞLARINA GİDECEĞİNİ AÇIKLADI

Semih Kılıçsoy için çıkan haberin detaylarında flaş bir ayrıntıya da yer verildi. Buna göre; Semih takım arkadaşları ve teknik kadro ile vedalaşarak İngiltere'ye transfer olacağını açıkladı. 19 yaşındaki oyuncunun sağlık kontrolleri için Ada'ya gideceği de belirtildi.

TARİHE GEÇECEK

Premier Lig devi, Beşiktaş'a belirtilen gibi 35 milyon euro bonservis bedeli öderse Semih Kılıçsoy, Süper Lig tarihinde bonservisine en çok bedel ödenen oyuncu olacak. Bu rekorun sahibi şu an Bayern Münih'te forma giyen Sacha Boey.

Editör: Bedirhan Altundağ