Beşiktaş'ta geçici olarak görevi olduğu öne sürülen ancak iki başkan adayı Hasan Arat ve Serdal Adalı'nın ortaklaşa "Devam edeceğiz" dediği teknik direktör Rıza Çalımbay transfer için kolları sıvadı.

TÜİK açıkladı! Türkiye'nin en mutlu kenti belli oldu! TÜİK açıkladı! Türkiye'nin en mutlu kenti belli oldu!

PIOTRIOWSKI

Özellikle Sivasspor'a getirdiği maliyeti düşük ve bonservissiz başarılı yabancı oyuncularla dikkat çeken Rıza Çalımbay bu kez rotasını Bulgaristan'a çevirdi.

Beşiktaş'ın içinde bulunduğu mali krizi de göz önünde bulunduran Çalımbay, Bulgaristan'a gönderdiği kurmaylarıyla transferde iki nokta atışı birden yaptı.

Kara para aklama nedir? Nasıl yapılır? Cezası nedir? Kara para aklama nedir? Nasıl yapılır? Cezası nedir?

PIOTROWSKI3

Orta sahanın ortasına katkı verecek, istikrarlı ve ileride kulübe para kazandıracak bir oyuncu arayan başarılı teknik adamın bu bölge için bulduğu ismi Fenerbahçeliler yakından tanıyor.

Rıza Çalımbay, Bulgar ekibi Ludogorets'in Polonyalı orta sahası Jakub Piotrowski'yi gözüne kestirdi.

SON DAKİKA! Muleka kadro dışı SON DAKİKA! Muleka kadro dışı

PIOTOWSKI4

UEFA Konferans Ligi'nde takımı Ludogorets'in Fenerbahçe'yi 2-0 yendiği mücadelede perdeyi açan 26 yaşındaki futbolcu, bu sezon 25 resmi maçta 9 gol, 2 asistle dikkat çekti.

AA-20231112-32835304-32835299-BESIKTAS_RAMS_BASAKSEHIR (1)

Değeri 2 milyon Euro olan fubolcu için iki başkan adayı Hasan Arat ve Serdal Adalı devreye girdi.

Savunmadaki aksaklıklara dikkat çeken ve Afrika Kupası'na en az 8 oyuncu gidecek olmasını da göz önünde bulunduran Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, savunmaya aradığı ismi de Bulgaristan'dan buldu.  

SON DAKİKA! İşte Fenerbahçe’nin ilk transferi SON DAKİKA! İşte Fenerbahçe’nin ilk transferi

POPOV1 (1)

Çalımbay hem Hasan Arat hem de Serdal Adalı'dan Cherno More'den Viktor Popov'un alınmasını istedi. 12 kez Bulgaristan Milli Takımı'nın formasını giyen 23 yaşındaki oyuncu, ileride Avrupa'da adından söz ettirecek sağ bek-stoper olarak gösteriliyor. 

Kaynak: GALİP ÖZTÜRK