Bu sezon Trendyol Süper Lig ve UEFA Konferans Ligi’nde şampiyonluğu kafasına koyan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, ocak ayında transferler için şimdiden harekete geçti.

Ali Koç, teknik direktör İsmail Kartal’ın isteği doğrultusunda Salih Özcan için Borussia Dortmund CEO’su Hans Joachim Watzke ile görüştü. İkili oyuncunun kiralanması konusunda anlaşmaya vardı.

SALIH1-2

Ön libero, orta saha ve 10 numarada oynayabilen Salih Özcan, 2022 yılında Köln’den 5 milyon Euro’ya transfer olduğu Borussia Dortmund’da 11 maçta sadece 753 dakika süre alırken gol ya da asist katkısı veremedi.

SALIH2

Salih Özcan, milli takım kampında yaptığı açıklamada "İsmail Yüksek ile birbirimizi iyi tamamladık. Özellikle son 2 maçta beraber iyi oynadık. Bundan dolayı çok mutluyum. İnşallah önümüzdeki iki maçta da böyle oynarız. İsmail beni çok destekliyor ve bana yardım ediyor" sözleriyle Fenerbahçe'ye transferinin meşalesini yakmıştı. 

12 Mart 2022’de İtalya maçıyla ilk, toplamda 12 kez A Milli Takımı forması giyen Salih Özcan, yeniden eski günlerine dönmek için Fenerbahçe’de oynamaya can atıyor.

Kaynak: GALİP ÖZTÜRK