ABD'li ünlü şarkıcı Pink, Yaz Karnavalı Turnesi kapsamındaki dört konserini iptal etti. Pop yıldızı Instagram'da paylaştığı gönderide, "Kontrolüm dışındaki nedenlerden dolayı Lincoln, Sioux Falls, Milwaukee ve Des Moines'teki dört konserimizi ertelemek zorundayız" ifadelerini kullandı.

PİŞMANLIK DUYUYORUM

Sebeplerini açıklamadı ancak açıklama yapmak zorunda kaldığı için pişmanlık duyduğunu dile getirdi. Pink daha önce belirtilmeyen bir sağlık sorunu nedeniyle temmuz ayında doktorun talimatıyla konserlerini iptal etmişti .

YENİDEN PLANLANACAK

Ünlü şarkıcı, "Bu haberi paylaşmaktan dolayı hayal kırıklığına uğradım. Ancak bu gösterilerin her birini olabildiğince çabuk yeniden planlamak için çalışıyoruz. Biletleriniz yeni tarihler için geçerli olacak. Lütfen güncellemeleri takip edin. Yakında daha fazla bilgi vereceğiz" dedi.

20 KASIM'A KADAR

Pink, "Anlayışınız için teşekkür ederim. Hepinizi en kısa sürede görmeyi dört gözle bekliyorum. Her birinize sevgi ve sağlık dileklerimi gönderiyorum" şeklinde konuştu. İptal edilen organizasyonların ardından bir sonraki konser 3 Kasım'da Austin, Teksas'ta olacak. Turun 20 Kasım'a kadar sürmesi ve Güney Carolina, Columbia'da sona ermesi planlanıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ