Bruce Springsteen, grubunun uzun ömürlülüğünden bahsetti. Ünlü müzisyen 1970'lerden bu yana "E Street Band" ile turnelere çıkıyor ve müzik kayıtları yapıyor. Springsteen, Londra'da düzenlenen bir etkinlikte, "Onlara muazzam miktarda para ödüyorum" dedi.

ÇARKLAR İYİ DÖNÜYOR

Serveti 1 milyar doların üzerinde olan 75 yaşındaki müzisyen, oldukça iyi bir patron olmanın ve grubuna iyi maaş ödemenin kariyeri açısından çok önemli olduğunu söyledi. Springsteen, "Onlara muazzam miktarda para ödüyorum. Bu, çarkları oldukça iyi döndürüyor" açıklamasında bulundu.

ÇOK İYİ BİR PATRONUM

Bruce Springsteen, "Oldukça iyi bir patronum. Gerçek şu ki, grubunuzu da iyi seçmeniz gerekiyor. Müziği ve grubu doğru şekilde düzenlerseniz, her gece dışarı çıkıp dünyadaki son gecenizmiş gibi çalarsınız. Grubun felsefesi buydu ve buna bağlı kalıyoruz" diye ekledi.

SERVETİ 1.2 MİLYAR

Kadro yıllar içinde birkaç kez değişse de, üyelerinin çoğu Springsteen ile çok uzun yıllardır birlikte... Forbes'a göre; Springsteen'in serveti şu an 1.2 milyar dolar. 2021 yılında müzik kataloğunu Sony'ye satarak tek hamlede yaklaşık 500 milyon dolar kazandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ