Bazı insanların zevkleri gerçekten gariptir. Bunlardan biri de müzik devi Kanye West... Çoğu insan için, ünlü mimar Tadao Ando tarafından tasarlanmış bir ev satın almak, bir sanat eseri almak gibidir. Yani onu korursunuz ve değiştirmezsiniz.

ELEKTRİK KABLOLARI

Ancak, Kanye West çoğu insan gibi değildir. Los Angeles Times'a göre; West, büyük bir yenileme projesi sırasında mülkte bir dizi şaşırtıcı değişiklik yaptı. Sıhhi tesisat ve elektrik kabloları da dahil olmak üzere evin altyapısının temel unsurlarını değiştirdi.

BETON BİR SIĞINAK!

Ayrıca kapıları ve pencereleri de söktü. Evi esasen okyanusa bakan beton bir sığınağa dönüştürdü. West mülkü satın aldığı 57 milyon dolara elden çıkarmak istedi. Ancak alıcı çıkmadı. Rakam 53 milyona düştü, yine alıcı yoktu. Mülk, Bo Belmont tarafından 21 milyon dolara alındı.

HİÇ YAŞAMAMIŞ GİBİ

Belmont, "Amacım evi Kanye hiç orada yaşamamış gibi eski haline döndürmek... Ev, olduğu gibi restore edilecek. Tüm değişiklikler tamamlandığında, 6-8 milyon dolar gibi bir para harcanacak" açıklamasını yaptı. Rakam yüksek olsa da aslında mantıklı. Çünkü 8 milyon karşılığında mülk tekrar 50 milyon civarlarına yükselebilir.

Kaynak: HABER MERKEZİ