Trendyol Süper Lig devi Galatasaray’da çarpıcı olaylar yaşanıyor. Son 2 sezonda şampiyonluk ipini göğüsleyen Aslan’da teknik direktör Okan Buruk, son aldığı haberle sarsıldı. 51 yaşındaki başarılı çalıştırıcı, Fenerbahçe mücadelesi öncesi çıkmaza girdi.

OKAN BURUK’UN DERBİDE KANAT ROTASYONU ZAYIF

Trendyol Süper Lig’in 6’ncı haftasında ezeli rakibi Fenerbahçe’ye konuk olacak olan Galatasaray’da teknik direktör Okan Buruk kadro kurmada oldukça zorlanıyor. Önce Kerem Aktürkoğlu’nu Benfica’ya gönderen Galatasaray’da kanat pozisyonunda yaşanan rotasyon sorunu son olarak Hakim Ziyech’in sakatlanmasıyla büyük bir problem yaşanmasına sebep oldu. Kanat pozisyonunda sadece Barış Alper Yılmaz ve Yunus Akgün’e sahip olan Okan Buruk’un son gelen bilgilere göre; Ziyech’in sakatlığının ardından moralinin oldukça bozuk olduğu öğrenildi.

BATSHUAYI’Yİ KANATTA KULLANABİLİR

Okan Buruk’un Fenerbahçe mücadelesi için şimdiden kadrosunu şekillendirmeye başladığı ve bu doğrultuda sol kanatta sezon başında transfer edilen Michy Batshuayi’yi kullanmaya sıcak bakabileceği kaydedildi. Okan Buruk’un Batshuayi’ye ek olarak Dries Mertens’e de şans verebileceği öğrenildi. 

Editör: Bedirhan Altundağ