Trendyol Süper Lig devi Fenerbahçe’de forma giyen ve performansıyla taraftarın en sevdiği isimlerden biri olmayı başaran İrfan Can Kahveci için işler tersine döndü. Sarı-lacivertlilerde bu sezon kulübeye hapsolan yıldız oyuncu takımdan ayrılıyor.

İRFAN CAN KAHVECİ’YE YENİ SÖZLEŞME TEKLİF EDİLMEDİ

2021-2022 sezonunun devre arasından bu yana Fenerbahçe’de forma giyen ve geleceği merak konusu olan İrfan Can Kahveci için sıcak saatler yaşanıyor. Kanarya’da geçtiğimiz sezonun yıldızı olan 29 yaşındaki yıldız oyuncu için beklediği haber gelmedi. Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan İrfan Can Kahveci’ye yeni sözleşme teklif edilmemesi teknik direktör Jose Mourinho tarafından takımda düşünülmediğine dair çıkan iddiaları güçlendirdi. Bu gelişmenin ardından İrfan Can Kahveci'nin büyük bir hayal kırıklığı yaşadığı iddia edildi.

BABASI "GALATASARAY’A GİTMEK İSTİYOR" DEMİŞTİ ANCAK FENERBAHÇE KESENİN AĞZINI AÇMIŞTI

Başakşehir’de yıldızını parlatan İrfan Can Kahveci’ye o dönem Süper Lig’in bir diğer devi Galatasaray’da talip olmuştu. Oldukça uzun süren transfer sürecinde İrfan Can Kahveci’nin babası Hacı Bektaş Kahveci, bir televizyon kanalının yayınına bağlanarak oğlunun Galatasaray’a gitmek istediğini açıklamıştı. Ancak daha sonra          Fenerbahçe’nin devreye girerek sarı-kırmızılılardan yaklaşık 2 kat daha yüksek bir teklifte bulunduğu ve bu yüzden İrfan Can için sarı-lacivertlilerin teklifinin kabul edildiği açıklanmıştı.

Editör: Bedirhan Altundağ