Serie A’nın dev ekibi Roma’da forma giyen Paulo Dybala için beklenen sonunda oldu. Başkent ekibinde sözleşmesinin son yılına giren ve henüz yeni sözleşmeye teklifi almayan Paulo Dybala’nın yolu ülkemize düşüyor. 31 yaşındaki yıldız oyuncu, ara transfer döneminde yeni takımına imza atacak.

PAULO DYBALA’YI ARJANTİNLİLER AÇIKLADI

Süper Lig’de son 2 sezonu şampiyon olarak tamamlayan ve bu sezonda da mutlu sona ulaşmak isteyen Galatasaray ara transfer dönemi için kolları şimdiden sıvadı. Kanat bölgesine takviye yapmayı planlayan Cimbom aradığı ismi Serie A’da buldu. Arjantin basınında yer alan habere göre; Galatasaray, Roma ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Paulo Dybala’yı kadrosuna katmak için Roma ve oyuncu ile anlaşmaya vardı. Haberin ayrıntılarında, Arjantinli yıldızın ara transfer döneminde Galatasaray ile 3 yıllık sözleşme imzalayacağı açıklandı.

ICARDI FAKTÖRÜ ETKİLEDİ

Avrupa’dan birçok talibi olduğu bilinen Paulo Dybala’nın Galatasaray ile anlaşmasının nedenine de haberde yer verildi. Vatandaşı Mauro Icardi ile iyi anlaşması ve zirveye oynayan ve başarı hedefleri olan bir takımda forma giymek istediği için Cimbom’un teklifini kabul ettiği kaydedildi.

Editör: Bedirhan Altundağ