Trendyol Süper Lig devi Fenerbahçe'nin başına geçen dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho, Türkiye'ye gelmesinin ardından yeniden tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Fenerbahçe kariyerini istediği gibi bir başlangıç yapamayan tecrübeli çalıştırıcı, neredeyse tüm dünyada manşetlere taşındı.

JOSE MOURINHO'DAN BİR İLK

Son olarak Roma'dan ayrılan ve sürpriz bir karar alarak Türkiye'de Fenerbahçe'nin başına geçen Jose Mourinho için işler istediği gibi gitmiyor. Sarı-lacivertliler ile UEFA Şampiyonlar Ligi Eleme Turu'nda Fransız ekibi Lille'ye elenen Mourinho kariyerinde bir ilki yaşadı. Ünlü çalıştırıcı, teknik direktörlük kariyerinde ilk kez bir Avrrupa Kupası'na eleme turunda veda etmiş oldu. Bu gelişmenin ardından Mourinho, dünya gündemine otururken ülkemizde de kendisi için birçok olumsuz eleştiri yapıldı.

GÖZTEPE MAÇININ ARDINDAN DA GÜNDEM OLDU

Portekizli teknik adama Lille maçının ardından bir darbe de Göztepe'den geldi. Trendyol Süper Lig'in 2'nci hafta mücadelesinde ligin yeni ekibi Göztepe'ye konuk olan Fenerbahçe, zorlu deplasmanda ilk yarıyı 2-0 önde kapamayı başarmıştı. 2'nci yarıda çok fazla varlık gösteremeyen Jose Mourinho'nun ekibi, duraklama dakikalarında kalesinde gördüğü golle mücadeleden 2-2 beraberlik ile ayrıldı. Bu skorun ardından 61 yaşındaki teknik adama bazı taraftarlar sosyal medya üzerinden sert bir şekilde yüklendi.

Editör: Bedirhan Altundağ