GalatasarayMauro Icardi ve Wanda Nara, bugün evliliklerinin 10. yılını kutladı. Özel hayatlarıyla gündemden düşmeyen ikili, 10. yıl dönümlerinde sosyal medyadan aşklarını dünyaya haykırdı. Wanda'nın paylaşımında romantizm tavan yaptı.

Gazete Yazıyor 1’e 19 kazandırdı!  Gazete Yazıyor 1’e 19 kazandırdı! 

Instagram hesabından duygusal bir paylaşım yapan Wanda Nara, Icardi'yle olan 10 fotoğrafını paylaşıp hepsinin anısını yazdı. İşte Wanda'nın Icardi'yi yere göğe sığdıramadığı aşk dolu paylaşımı:

"10 yıl içerisinde başımıza çok fazla şey gelse de, çocuklarımız, taşınmalarımız, seyahatlerimiz, hastalıklar, daha fazla taşınmalarımız, birlikte büyümemiz, kavgalarımız, aynı fikirde olmadığımız anlar, birlikte çalışmamız, projelerimi en güçlüsü ve her şeyi iyileştireni, sonsuz aşkımız oldu.

Tüyosu olan kazanır! 28 Ekim at yarışı tahminleri Tüyosu olan kazanır! 28 Ekim at yarışı tahminleri

10 yıl önce başladı hikayemiz...

Hayatının aşkıyla tanıştığından o kadar emindin ki birlikte olduğumuzu tüm dünyaya haykırmak istemiştin. Benimle büyük bir aile kurmak istediğinden o kadar emindin ki...Güzelliğine ve en çok da kocaman kalbine aşığım!"

Acun Ilıcalı, "Kansız, nankör" demişti! Çok sert cevap geldi Acun Ilıcalı, "Kansız, nankör" demişti! Çok sert cevap geldi

Mauro Icardi ise Wanda'yla bir fotoğrafını payaşıp, "10 yıl" yazarak yıldönümlerin kutlamayı tercih etti.

Wanda'nın paylaşımında Icardi'nin bu fotoğrafı da vardı. Wanda bu fotoğrafa, "10 yıl sonra bile sana böyle bakıyorsa..." notunu yazdı.

Icardi belirsiz, Muslera tehlikede!  Icardi belirsiz, Muslera tehlikede! 

Wanda yaptığı romantik paylaşımla hakkında çıkan ihanet iddialarına da son noktayı koymuş oldu.

Wanda Nara'nın o romantik paylaşımı:

Kaynak: ELİF KIZILÇAY