Medya patronu Acun Ilıcalı, Nur Tuğba Namlı'nın sunduğu bir televizyon programına konuk oldu. Nur Tuğba Namlı'nın "Survivor'a keşke almasaydım dediğiniz yarışmacılar var mı?" sorusuna Acun Ilıcalı, "Nankör ve kansız insan sevmem. Bizim sayemizde dizilerde oynuyor. Çocuğu biz ünlü yaptık, Survivor ile ilgili sorulara 'Bana Survivor'ı sormayın' diyor" şeklinde yanıt verdi.

Acun Ilıcalı'nın bu sözlerle, Afili Aşk, Mausmiyet, Bay Yanlış, Kusursuz Kiracı gibi dizilerde rol alan eski Survivor yarışmacıdı Serkay Tütüncü'yi hedef aldığı tahmin edildi.
Acun Ilıcalı'nın bu açıklamasından kısa bir süre sonra da tahmin edildiği gibi Tütüncü'den yanıt geldi. Acun Ilıcalı'ya sert bir cevap veren Tütüncü, “Senin programına gelip varını yoğunu koyan yarışmacılara, yarışmacına kansız diyorsun. Ne kadar ayıp yaptığın. Kansız değilim Acun abi."

"KAPINDA İŞ DİLENECEK KADAR KARAKTERSİZ DEĞİLİM"

"Çok şükür kapında iş dilenecek kadar da karaktersiz değilim. Sana el pençe divan olmak gerekiyor sanırım kansız olmamak için. Ben hiçbir zaman onlardan olmadım. Kusuruma bakmayacaksın.

Ben oraya gelmek için kimseye yalvarmadım, internetten başvurdum elemelere geldim, seçildim ve sonuna kadar da yarıştım ve bitti." dedi.

Tütüncü'nün Survivor'la ilgili şu imalı sözleri ise dikkat çekti: "Kariyerimi All Star şampiyonu üzerine kurmadığım için özür dilerim ya gerçekten. Survivor ile ilgili detayları girmeyeyim. Bence iyice canınız sıkılmasın. Hadi eyvallah…”

Tütüncü'nün "Survivor'la ilgili detaylar" derken ney, kastettiği merak konusu oldu.

İşte Serkay Tütüncü'nün o paylaşımı ve açıklamasının tamamı:

Kaynak: HABER MERKEZİ