Alkolün dozunu kaçıran Teksaslı kadın, bir apartman kompleksinin havuzunda 3 yaşındaki çocuğu boğmaya çalıştıktan ve ırkçı ifadelerde bulunduktan sonra ölümcül cinayete teşebbüs ve bir çocuğu yaralamayla suçlandı. Amerikan-İslam İlişkileri Konseyi'nin Teksas şubesi, aileyi Müslüman ve Filistinli olarak tanımladı.

Eyalet ve federal kolluk kuvvetleri yetkililerine olayı "nefret suçu" olarak soruşturmaları çağrısında bulundu. Elizabeth Wolf (42) adlı kadın, olay günü tutuklandı.

İran'da yeni dönem! Mesud Pezeşkiyan İran'ın 9. Cumhurbaşkanı seçildi İran'da yeni dönem! Mesud Pezeşkiyan İran'ın 9. Cumhurbaşkanı seçildi

ÖKSÜREREK SU ÇIKARDI

Kurbanın annesi; polise Wolf'un kendisinin nereli olduğunu ve havuzda oynayan iki çocuğun kendisine ait olup olmadığını sorduğunu söyledi. Kadın çok açık bir şekilde Müslümandı. Başörtüsü ve kapalı bir yüzme kıyafeti vardı. Anne ona cevap verdiğinde Wolf, 6 yaşındaki oğlunu yakalamaya çalıştı. Çocuk ondan kaçmayı başarırken parmağında çizikler oluştu.

Alkollü saldırgan daha sonra kadının 3 yaşındaki kızına yöneldi. Onu yakaladı ve suya sokarak boğmaya çalıştı. Annesi onu kurtardığında öksürerek su çıkarıyordu. Her iki çocuk da tedavi edildi ve ciddi bir durumları yok. Wolf tutuklandı ama kefaletle serbest bırakıldı. İlerleyen dönemde mahkemeye çıkarılacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ