Jose Mourinho’nun imzası sonrası Fenerbahçe, transfer piyasasında adı en çok geçen kulüplerden biri oldu.

Yabancı basında hemen her gün sarı-lacivertliler ile ilgili iddialar ortaya atılıyor. İngiliz basınında çok çarpıcı bir haber yapılmıştı. İddiaya göre Mourinho'nun, Tottenham'dan eski öğrencisi olan Heung Min-Son'un peşine düştüğü ifade edildi. Haberde; Portekizli teknik adamın, 31 yaşındaki golcü oyuncuyu listesinin ilk sırasına yazdığı kaydedildi. 

ŞENOL GÜNEŞ BEKLEYİŞİ

Bu gelişmelerin ardından Tottenham'ın yıldızı Son, Güney Kore'nin Singapur'u 7-0 yendiği maçta 2 gol attı. Son Heung-min, Güney Kore futbol federasyonu yetkililerine, Şenol Güneş'in de aralarında olduğu teknik direktör arayışını aceleye getirmemelerini tavsiye etti. 

Kore, Katar'da düzenlenen Asya Kupası'nda yarı finalde elenmesinin ardından 2. kez as bir teknik adam olmadan sahaya çıktı. Geçici Teknik Direktör Kim Do-hoon, salı günü Kore'deki maçta Çin'e karşı yine takımın başında olacak. 

Son, galibiyetten sonra Singapur'da gazetecilere verdiği demeçte şu ifadeleri kullandı:

Zaman alsa bile, bize ve oynamak istediğimiz futbol türüne uygun bir teknik direktör bulmamızın önemli olduğunu düşünüyorum. Oyuncular uyum sağlamak için çaba sarf ediyorlar ve nispeten olumlu bir atmosferde iyi oynamamıza izin veriyorlar. Güney Kore Milli Takım teknik direktörlüğü için bir süredir Şenol Güneş ismi ön plandaydı. Ancak Kore Futbol Federasyonu bir süre daha bekleme kararı aldı.

Muhabir: SERKAN BAYAR