Kanarya'nın dünyaca ünlü hocası Jose Mourinho, Dean Huijsen transferi için Fenerbahçe Yönetimi'nden istekte bulundu. Hollanda asıllı İspanyol stoperin bonservisi Juventus'ta bulunuyor.

Geçtiğimiz sezonu Roma'da kiralık olarak tamamlayan 1.97 boyundaki genç yetenek, Serie A'da çıktığı 14 karşılaşmada 2 gol ve 1 asistle oynadı. Mourinho, onun ilerleyen dönemde ciddi şekilde gelişim gösterebileceğini düşünüyor. Dean Huijsen'in tahmini piyasa değeri 10 milyon euro civarında... Ancak ilerleyen yıllarda değerini katlayabilir.

BECAO VE DJİKU GARANTİ

Juventus'la 30 Haziran 2028'e kadar sözleşmesi bulunan futbolcu konusunda bazı İtalyan ekiplerinin de devreye girebileceği konuşuluyor. Jose Mourinho da bu sebeple Fenerbahçe Yönetimi'nden elini çabuk tutmasını talep etti. Mourinho'yla çalışmaya çok sıcak bakan Dean Huijsen ise gelişmeleri takip ediyor.

Fenerbahçe'de Becao ve Djiku'nun önümüzdeki sezon kalmasına kesin gözüyle bakılıyor. Ancak savunma hattındaki diğer isimler için aynı şeyleri söylemek pek mümkün değil. Huijsen, savunma görevi haricinde zaman zaman ileri çıkıp gol de arıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ