Dünya

Meloni, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ağzının içine düştü!

NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi için ABD'de bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İtalya Başbakanı Giorgia Meloni ile bir araya geldi. İki liderin görüşmesi sırasında kameralara yansıyan bir görüntü ise dünya medyasının büyük ilgisini çekti. Özellikle ABD ve İtalyan medyası bu görüntüyü manşetlerine taşıdı.

Loading...

Abone Ol

NATO toplantısı nedeniyle ABD’de bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İtalya Başbakanı Giorgia Meloni'yi kabul ederken, ilginç görüntüler ortaya çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüşmek için salona giren Meloni, adeta Erdoğan’ın ağzının içine düştü. Büyük bir hayranlıkla Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bakan İtalya Başbakanı Meloni ne yapacağını bilemedi.

Bu arada görüşmede, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, MİT Başkanı İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç da yer aldı.

{ "requests": { "pageview": "https://cdn.p.analitik.bik.gov.tr/tracker1.js?website_id=277e365c-a14f-4543-ba0d-9f38608ea3f5&host_url=//277e365c-a14f-4543-ba0d-9f38608ea3f5.collector.p.analitik.bik.gov.tr" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }