ABD Wisconsin'de kaybolan 3 yaşındaki Elijah Vue'nun kalıntıları bulundu ve yaklaşık 7 ay süren bir arama trajik şekilde sona erdi. Two Rivers Polis Şefi Benjamin Meinnert, Elijah'ın kalıntılarının bir avcı tarafından yoğun ormanlık alanda bulunduğunu söyledi.

6 KM UZAKTAYDI

Meinnert, çocuğun cesedinin kayıp olarak bildirildiği yerin 6 kilometre uzağında fark edildiğini belirtti. Aslında Elijah'ın kaybolmasından bu yana geçen aylarda bölge birkaç kez aranmıştı.

PERİŞAN OLDUK

Meinnert, Wisconsin Suç Laboratuvarı tarafından yapılan DNA testinin, kalıntıların Elijah'a ait olduğunu doğruladığını söyledi. Polis şefi, "Bu umduğumuz sonuç değil. Aile perişan oldu. Biz perişan olduk. Toplumumuz perişan oldu" dedi.

UYANDIĞIMDA YOKTU

Elijah geçtiğimiz 25 Ağustos'ta 4. yaş gününü kutlayacaktı. Kurban, 20 Şubat'ta annesi Katrina Baur ve onunla ilişkisi bulunan bakıcısı Jesse Vang tarafından kayıp olarak bildirildi. Vang; polise, evde öğle uykusundan uyandığında Elijah'ın olmadığını söyledi.

AYRINTI VERİLMEDİ

Hem annesi hem de bakıcı, ağır çocuk ihmali ve başka suçlamalarla karşı karşıya kaldı. Ancak masum olduklarını iddia ettiler. Olay, cinayet soruşturmasına döndü. Polis, soruşturmanın bütünlüğünü korumak için ayrıntıların paylaşılamayacağını belirtti.

Kaynak: HABER MERKEZİ