TRT Spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu, Galatasaray'ın gündemiyle ilgili yorumlarda bulundu ve Fatih Terim'le Okan Buruk'u kıyasladı. 

Çilingiroğlu programda; "Kaptanlık çok ciddi bir müessesedir. Kerem Aktürkoğlu'na hala haksızlık yapıldığını görüyorum. Topu ayağına alınca çok fazla düşünüyor, kafasındaki şeyleri atamıyor. Galatasaray kariyerinde 70 gole katkı yapmış, bu katkıyı yapmak kolay değil. Kaybedilmemesi gereken bir oyuncu." dedi. 

Kaya Cilingiroglu Galatasaray Dan Gitsin Avrupa Da 700 Bin Euro Bile Vermezler Asla Yan Yana Koymam H20436 2E9B2

"ASLA YAN YANA KOYMAM"

"Wilfried Zaha ve Hakim Ziyech ile asla yan yana koymam." diyen Kaya Çilingiroğlu "Wilfried Zaha 7 milyon Euro alıyormuş, Avrupa'da 700 bin Euro bile vermezler." ifadelerini kullandı. 

F A T İ Hterim1.....

"ELİNİ MASAYA VURURDU"

Çilingiroğlu şu sözleriyle dikkat çekti: "Kaptanlık krizi varsa Okan Buruk'un çok net otorite zafiyeti ortaya çıkıyor. Yöneticiler konuşuyor, hoca konuşmuyor. Fatih Terim döneminde bunları görmüyorduk. Elini masaya yumruğunu vurur büyük riskleri göze alırdı. Chelsea'den 5 yedikleri maçtan sonra Bursaspor deplasmanında 6-7 futbolcusunu yedek bırakmıştı. Kariyerini bile riske alırdı. Fatih Terim'i Fatih Terim yapan da budur zaten." ifadelerini kullandı.

Kaynak: DEMET SAROVA