WBO orta sıklet şampiyonu Sandy Ryan, New York City'deki otelin dışında boyalı saldırıya uğradı. Ryan'ın Matchroom Boxing'deki organizatörleri saldırının sonrasına ait bir video paylaştı. Ryan'ın kalçasında ve uyluğunda büyük miktarda kırmızı boya olduğu gözlendi.

İYİ BAŞLAMADI

Boya atan kişinin, Ryan'ın rakibi Mikaela Mayer için çalıştığı iddia edildi. Sandy'nin ekibindeki bir kişi, "Arenaya gitmek için otelden çıktık ve biri Sandy Ryan'a bir kutu boya fırlattı. Sonra gidip tekrar giyinmesi gerekiyordu. İyi bir başlangıç ​​değildi" dedi.

UNVANINI KAYBETTİ

Gecenin sonu da iyi olmadı. Ryan, Madison Square Garden'da çoğunluk kararıyla unvanını kaybetti. Daha sonra Ryan, vücudundaki boyayı gösteren daha samimi bir fotoğraf paylaştı ve dövüşü iptal etmesi gerektiğini belirtti. New York Polisi, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor. 

DAHA YENİ BAŞLIYOR

Sandy Ryan, "Olanlarla hala yüzleşmeye çalışıyorum. Otelde saldırıya uğradıktan sonra dövüşmemem gerektiğini biliyordum. Ama onların bu şekilde kazanmasına izin veremezdim. Kariyerimi mahvetmeye çalıştınız ama inanın bana daha yeni başlıyor" diye konuştu. Rakibi Mikaela Mayer ise iddiaları reddetti.
 

Muhabir: Tamer Ayeri