Fenerbahçe'nin yeni  hocası Jose Mourinho takımın en önemli yıldızı Ferdi Kadıoğlu'nun ayrılmasını istemiyor.

Uzun zamandır sarı-lacivertli takımı izleyen ve aynı zamanda Süper Lig maçlarını da takip eden Portekizli teknik adam Ferdi'nin kesinlikle takımda kalması gerektiğini Başkan Ali Koç'la paylaştı. Koç da "Astronomik bir teklif olmazsa gidemez." diyerek son noktayı koydu.

Gelen bilgilere göre; Mourinho'nun ilk işi Ferdi ile bir görüşme yapmak oldu. Kendisine en az bir yıl daha Fenerbahçe'de birlikte çalışmak istediğini söylediği belirtildi.

GÖRÜŞMEDE NELER KONUŞULDU?

Mourinho'nun Ferdi ile yaptığı konuşmanın detayları ikisi arasında. İkisi de İngilizce bilen herhangi bir tercümana ihtiyacı olmayan kişiler. Bu yüzden ne konuştuklarını kimse bilemez. Ancak Mourinho'nun zamanında Mesut Özil'i ikna etmek için söylediklerinden yola çıkarak kafalarda bazı fikirler olabilir.

MESUT ÖZİL'İ BÖYLE İKNA ETMİŞTİ

Mourinho, 2010 yılında Mesut Özil'i Real Madrid'e gelmeye şu sözlerle ikna etmişti: 

"Evet, sana vereceğim şey bu. Çok gerçek bir fırsat. Sıkı çalış. Sonra oyna. Bana istediğini göster, ben de seni takımıma alayım. Eğer daha iyi olmak istiyorsan, seni daha iyi yapacağım. Real Madrid senin için çok büyük bir hamle değil. Real Madrid tek doğru hamle. Güven bana. Seni bir yıldıza dönüştüreceğim. O zaman sana bütün kapılar açılacaktır. Neler yapabileceğini dünyaya gösterebileceksin."

Muhabir: SERKAN BAYAR