Cumhuriyet Halk Partisi’nde Özgür Özel’in Genel Başkan olup 13 yıllık Kemal Kılıçdaroğlu dönemine son vermesinin ardından partide yıllardır etkin olan bazı isimler artık pasifize edilecek.

Özgür Özel, Kılıçdaroğlu’nun yanında duran bazı milletvekilleri ve  belediye başkanlarının üzerini çizdi. 

ANALİZ l CHP'nin genel başkanları... Kılıçdaroğlu ne yaptı, neden farklıydı? ANALİZ l CHP'nin genel başkanları... Kılıçdaroğlu ne yaptı, neden farklıydı?

FAIKOZTRAK (1)

Özel ile adaylığı döneminde karşılıklı açıklamalarla atışan Faik Öztrak, Parti Sözcülüğü’nden alındı ve 2007’den bu yana milletvekili olduğu Tekirdağ’dan artık aday gösterilmeyecek.

CHP'de devrim! Özgür Özel o kelleleri aldı CHP'de devrim! Özgür Özel o kelleleri aldı

BULENTERENFAIK (1)

Adaylık sürecinde “Grup başkanımız Özgür Özel de o mevkide otururken, ya da Ekrem Bey Büyükşehir Belediye Başkanı'yken, Genel Başkan'a karşı daha dikkatli olmalılar” diyen Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu da gitti.

Gazeteciliği bırakıyor! 'Boşkadaş' değil Yarkadaş'mış! Gazeteciliği bırakıyor! 'Boşkadaş' değil Yarkadaş'mış!

SARIGULKILICDAROGULU (1)

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Erzincan milletvekili seçilen ve Kemal Kılıçdaroğlu’na desteğini her fırsatta dile getiren Mustafa Sarıgül de kaybedenler arasında yer aldı. Kılıçdaroğlu’nun seçilmesi halinde oğlu Emir Sarıgül’ün Eyüp ya Şişli Belediye Başkan Adayı olmasını planlayan Mustafa Sarıgül, bu konuda talepte bulunması halinde yeni Genel Başkan Özgür Özel’den veto yiyecek. 

Trump, İran'ı rezil etti! Füze saldırısı tiyatroymuş! Trump, İran'ı rezil etti! Füze saldırısı tiyatroymuş!

TUNCAYOZKAN

CHP’de uzun süre Kemal Kılıçdaroğlu’nun akıl hocası olarak bilinen ve Cumhurbaşkanlığı seçimi sürecinde tavırlarıyla büyük tepki çeken Tuncay Özkan’a da yeni dönemde Genel Merkez’de görev verilmeyecek.

Doğum günü hediyesinden bomba çıktı! Korkunç suikast! Doğum günü hediyesinden bomba çıktı! Korkunç suikast!

AYLINNAZLIAKA (1)


Engin Özkoç, CHP Parti Örgütü ve Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanlığı görevinden alınırken Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka da pasifize edilecek. 

Kıyamet gibi! Denizin altındaki volkan patladı Kıyamet gibi! Denizin altındaki volkan patladı

ALIOZTUNC (1)

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç ve CHP Grup Başkanvekili Engin Altay da artık ön plana çıkarılmayacak. 

İstanbul Milletvekilleri Yunus Emre ve aynı zamanda Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevinden alınan Zeynel Emre ile Ankara Milletvekili Deniz Demir de kaybedenler arasında yer alan diğer isimler.

ERENERDEM (1)

Kılıçdaroğlu’nun koyu destekçileri arasında bulunan Eren Erdem ise 2023 Cumhurbaşkanlığı seçiminin kaybedilmesinin ardından getirildiği CHP Medya, Planlama ve Sosyal Medya Politikalarından sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ettiğini açıkladı.

İşte Kılıçdaroğlu'nun sırtından hançerlendiği anlar! İnanılmaz görüntüler İşte Kılıçdaroğlu'nun sırtından hançerlendiği anlar! İnanılmaz görüntüler

ERDOGANTOPRAK (1)

Bu arada partide genel olarak Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyen ancak son İstanbul İl Başkanlığı seçiminde yenilikçilerin adayı Özgür Çelik’in yanında duran Erdoğan Toprak’ın durumu ise belirsiz. 

Genel Merkez adına liste çıkardığı son seçimde Parti Meclisi’ne giremeyen Oğuz Kaan Salıcı’ya da artık aktif görev vermeyeceği belirtiliyor.

GAMZEAKKUSILGEZDI (1)

Ayrıca son kurultayda Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu'nun Özgür Özel'e "Bağırmanız hoş değil" dediği anda arkada oturan ve yeni genel başkana tepki gösterdiği görüntülere yansıyan İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi'nin de bir daha aday gösterilmeyeceği kesin. 

Blinken'e çarpıcı mesaj! Hakan Fidan'dan çok güzel hareketler Blinken'e çarpıcı mesaj! Hakan Fidan'dan çok güzel hareketler

AA-20231101-32604531-32604526-TBMM_GENEL_KURULU (1)

Yıllardır partide belediye başkanlarını belirleyen isim olarak bilinen ve uzun yıllar Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olan CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun, son anda sosyal medya hesabı X'ten yaptığı açıklamada değişimcilerden yana olduğunu ifade etse de Özgür Özel'den bir görev alamadı. 

Kaynak: GALİP ÖZTÜRK