21 yaşındaki Utahlı bir kadın, sözde "intihar anlaşması"nın bir parçası olarak en yakın arkadaşını vurarak öldürmekle suçlanıyor. Kayıtlara göre; 21 yaşındaki Heavenly Faith Garfield, cinayet ve ateşli silahla ağır suç işlemekten Utah İlçe Hapishanesi'nde gözaltında tutuluyor.

Saratoga Springs Polis Departmanı'ndan Bill Robertson, "Bildiğimizi düşündüğümüz şeyin doğru olduğundan emin olmak için her şeyi bir araya getirmeye çalışıyoruz. Bu davalar çok farklıdır. Koşullar kesinlikle normal değil" açıklamasında bulundu.

İKİSİ DE İNTİHAR EDECEKTİ!

66 yaşındaki demans hastası kadına tecavüz etti 66 yaşındaki demans hastası kadına tecavüz etti

Olay günü babasını arayan genç kadın, arkadaşını vurduğunu söyledi. Babası da polise haber verdi. Dedektifler, öldürülen kadının başka bir arkadaşıyla görüşme gerçekleştirdi. Tanık, yetkililere, "Kendisini öldürmek istediğini ancak bundan korktuğunu biliyorum. Bana da bu konuda mesajlar göndermişti. Aslında her ikisi de birbirlerini vurarak hayatlarına son verecekti" şeklinde konuştu.

İntiharın "aşırı dinsel motivasyon" sebebiyle gerçekleştirildiği belirtildi. Resmi belgelerde, iki kadının birkaç haftadır birlikte hayatlarına son vermeyi planladığı kaydedildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ