Keşfet

Icardi ve Wanda Nara ayrılığı: Kartlar iptal, masraflar Lopez'ten

Galatasaray’ın yıldız golcüsü Mauro Icardi ve eski eşi Wanda Nara, sosyal medyanın sıcak gündem maddesi olmaya devam ediyor. Icardi, Wanda Nara'nın kredi kartlarını iptal ettirirken, Nara'nın eski eşi Maxi Lopez ile yeniden buluştuğu ortaya çıktı.

Abone Ol

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi ve eski eşi Wanda Nara'nın ayrılığı, geçtiğimiz haftalarda büyük yankı uyandırmıştı.


Son günlerde Wanda Nara'nın, Icardi'nin kredi kartlarını iptal ettirdiğini duyurmasının ardından, Nara'nın eski eşi Maxi Lopez ile bir araya gelmesi dikkat çekti.


Arjantin'de çocuklarının okul malzemeleriyle ilgili bir fotoğraf paylaşan Nara'nın, bu hareketinin arkasında özel bir neden olduğu iddia ediliyor.



 

Arjantin basınına göre, Wanda Nara çocuklarının okul masraflarını Maxi Lopez’e ödetmiş ve bu paylaşımı Icardi'yi kışkırtmak için yapmış olabilir. Nara, sosyal medyadan Maxi Lopez’e çocukların okul ihtiyaçlarını karşıladığı için teşekkür etti.

{ "requests": { "pageview": "https://cdn.p.analitik.bik.gov.tr/tracker1.js?website_id=277e365c-a14f-4543-ba0d-9f38608ea3f5&host_url=//277e365c-a14f-4543-ba0d-9f38608ea3f5.collector.p.analitik.bik.gov.tr" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }