ABD'de Woodfork Ailesi, Golden Corral restoranında oturduğunda toplam 11 kişiydi. 12 kişi olarak ayrıldılar. Tayvia Woodfork adındaki kadın, rahatsızlanarak tuvalete gitti. Tayvia'nın annesi Tameka, "Midesinin ağrıdığından şikayet ediyordu" dedi.

Tayvia'nın haberi yoktu ama 37 haftalık hamileydi. Aktif doğum yapıyordu. 10 dakika geçtikten sonra annesi onu kontrol etmeye gitti. Tameka, kızının mide ağrısından daha fazlasıyla uğraştığını hemen anladı. Acıdan ağlıyordu ve tıbbi müdahaleye ihtiyacı vardı.

İNSANLAR DIŞARIDA ALKIŞLADI!

Hemen 911'i aradılar. Sağlık görevlileri geldikten birkaç dakika sonra kadının sağlıklı bir erkek bebeği oldu. Doğum, tuvalette gerçekleşti. Anne Tameka, "Dışarı çıktığımızda herkes alkışlıyordu ve insanlar bebeği görmek için sıraya giriyordu" diyor.

Restoranın sözcüsü, "Ekibimiz, restoranımızda bir bebeğin doğduğu haberine ne kadar şaşırmış olsa da, küçük Tamaar'ın hayatında böylesine önemli bir rol oynamaktan gerçekten onur duyuyoruz" açıklamasını yaptı. Aileye bebek malzemeleri ve hediye kartı da gönderdiler. Tayvia'nın doğum öncesinde hiçbir hamilelik belirtisi göstermediği ve kilo almadığı belirtildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ