In Touch'ın özel haberine göre; Halle Berry'nin eski eşi Olivier Martinez, velayet konusunda verdiği mücadeleyi sürdürmesi için oyuncudan altı haneli bir rakam talep etti. 58 yaşındaki Olivier, Halle'nin 10 yaşındaki oğulları Maceo'nun yasal velayetinin kendisinden alınmasını talep etmesinin ardından mahkemeden kendisine avukatlık ücreti ödenmesini istedi.

363 BİN DOLAR!

Olivier, Halle'nin mahkeme masrafları için 363.270,59 dolar ödemesi gerektiğini söyledi. Eski eş, paranın velayet mücadelesinde çalışan hukuk firmasına ödeme yapmak için kullanılacağını belirtti.

ÇOK İYİ BİLİYOR

Eski eş, dilekçesinde Halle Berry'yi tarafları mahkemeye taşımaya devam eden kişi olmakla suçladı. Halle'nin, kendisinin davayı sürdürmek için gerekli fonlara sahip olmadığını çok iyi bildiğini de söyledi.

KREDİ DE ÇEKTİ

Eski eş, yeni avukatını tutmak için son pahalı saatini satmak zorunda kaldığını ve bankadan kredi çektiğini belirtti. Olivier ve Halle 2013'te evlendi ve 2016'da ayrıldı. Boşanmaları yıllarca sürdü ve sonunda 2023'ün sonlarında bir anlaşmaya vardılar. Anlaşmaya göre; Halle, çocuk nafakası olarak ayda 8.000 dolar ödemeyi kabul etti ve her iki taraf da terapi seanslarına katılmayı onayladı.

Kaynak: HABER MERKEZİ