Bal sadece bir tatlandırıcı değildir. Antioksidan, iltihap giderici, antibakteriyel ve antiviral özellikler gibi işlevsel faydalarla doludur. Bu sebeple aşırıya kaçmadan...
Diyarbakır’da düzenlenen 6. gurme ve yöresel lezzetler fuarı başladı.
Erzincan’ın tarihi, kültürü, sanatı ve turizm değerleri, İstanbul Yenikapı Etkinlik Alanı’nda düzenlenen "7’nci Erzincan Tanıtım Günleri" ile İstanbul’a taşındı…
Bir sandviçte en önemli nokta, ekmeğin kalitesidir... Sert kabuklu ve sağlam dokulu ürünleri tercih edin. Sosların ve çeşitli ürünlerin ekmeği...
Denizli’nin Acıpayam ilçesine özgü olarak lezzetiyle ünlenen Çakır havucunda hasat devam ediyor. Coğrafi işaret tescil başvurusu da yapılan meşhur havuçtan...
Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, 17-20 Ekim'de düzenlenecek 8. Uluslararası Adana Lezzet Festivali'nde katılımcıların göz ve damaklarının şenleneceğini belirtti.
Sivas’ın kültürel zenginlikleri ve yerel lezzetleri, bu yıl Kâğıthane’de düzenlenen 15. Sivas Tanıtım Günleri'nde İstanbullularla buluştu. İlk kez Hasbahçe’de gerçekleşen...
Kentte bu yıl 8'incisi 17-20 Ekim'de "Kökleriyle Adana" temasıyla düzenlenecek Uluslararası Adana Lezzet Festivali'nde şalgam suyunu tanıtacak üreticiler, hazırlıklarını tamamladı.
Yumurta yemek için lezzet hariç çok iyi bir neden var. Yapılan bir araştırmaya göre; günde 1 yumurta tüketen kişilerde bunama...
Hatay'ın yöresel lezzetlerinden, Antakya simidi, Antakya külçesi, Belen tava, zahter salatası, tel kadayıfı ile tandır kahkesi, Türk Patent ve Marka...
Beylikdüzü’nde Mardin mutfağının lezzetli tatlarını arayanların adresi Tarihi Mardin Yaprak Kebabı, bölgenin zengin gastronomi kültürünü İstanbul’a taşıyor. Özellikle kaya tuzu...
Edremit Körfezi'ndeki evlerde ve işletmelerde, sofraların vazgeçilmez lezzeti olan "kırma yeşil zeytin" mesaisi başladı.