Lezzet Haberleri

Lezzet haberleri ve güncel Lezzet gelişmeleri, Lezzet ile ilgili tüm video, Lezzet fotoğrafları ve Lezzet haberleri Şok Gazetesi - Haber, Güncel Haberler ve Son Dakika Haberleri sitemizde


Özel Haberler

Coğrafi işaretli Mardin bulgurumuz dünya pazarlarında… Mardin bulguru nasıl yetişir? Üretimi nasıl yapılır? Peki, sırrı nedir?

Yaşam

Kurban Bayramı'nın vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan dana kavurma, özenle hazırlanarak misafirlerle paylaşılan bir ana yemek olarak sofralarda yerini alıyor.

Kültür Sanat

Bir asır önce yapılan nüfus mübadelesiyle Türkiye'den Yunanistan'a gelen Rumlar, Anadolu lezzetlerini Yunanistan'da yaşatmaya devam ediyor.

Ekonomi

Türkiye’de sofraların vazgeçilmez lezzeti olan ve ülkenin neredeyse ihtiyacının yarısını karşılayan Edirne’de çeltik ekimi tamamlandı.

Kültür Sanat

Türkiye'nin Tunus Büyükelçiliği ile Türkiye Kültür ve Turizm Bakanlığı koordinasyonunda bu yıl üçüncüsü düzenlenen "Türk Mutfağı Haftası" kapsamında Ege bölgesine...

Yaşam

Pazar gününü evde geçirmek isteyenler için lezzetli bir tarif önerisi! Kıbrıs tatlısını mutfağınızda kolayca hazırlayarak sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.

Yaşam

Sıcak günlerin bastırdığı bu günlerde serinlemek için en lezzetli yollardan biri de serin içeceklerdir.

Sağlık

Yavaş yavaş ekonomik anlamda daha bilinçli bir yaşam tarzına doğru ilerlerken, mutfağımızda da değişiklikler yapma vakti geldi. Bu haftaki lezzet...