Coğrafi işaretli Mardin bulgurumuz dünya pazarlarında… Mardin bulguru nasıl yetişir? Üretimi nasıl yapılır? Peki, sırrı nedir?
Kurban Bayramı'nın vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan dana kavurma, özenle hazırlanarak misafirlerle paylaşılan bir ana yemek olarak sofralarda yerini alıyor.
Bir asır önce yapılan nüfus mübadelesiyle Türkiye'den Yunanistan'a gelen Rumlar, Anadolu lezzetlerini Yunanistan'da yaşatmaya devam ediyor.
Türkiye’de sofraların vazgeçilmez lezzeti olan ve ülkenin neredeyse ihtiyacının yarısını karşılayan Edirne’de çeltik ekimi tamamlandı.
Türkiye'nin Tunus Büyükelçiliği ile Türkiye Kültür ve Turizm Bakanlığı koordinasyonunda bu yıl üçüncüsü düzenlenen "Türk Mutfağı Haftası" kapsamında Ege bölgesine...
Pazar gününü evde geçirmek isteyenler için lezzetli bir tarif önerisi! Kıbrıs tatlısını mutfağınızda kolayca hazırlayarak sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.
Sıcak günlerin bastırdığı bu günlerde serinlemek için en lezzetli yollardan biri de serin içeceklerdir.
Yavaş yavaş ekonomik anlamda daha bilinçli bir yaşam tarzına doğru ilerlerken, mutfağımızda da değişiklikler yapma vakti geldi. Bu haftaki lezzet...