Galatasaray Başkan Yardımcısı Erden Timur, Napolide forma şansı bulamayan Giovanni Simeone’yi satın alma opsiyonuyla birlikte kiralamak için kesin anlaşmaya vardı. Ara transferin başlamasıyla birlikte 11 Ocak’ta imzalar atılacak. Giovanni Simeone’nin menajerliğini İcardi’nin eşi Wanda Nara’nın şirketinin yapması da bu transferi kolaylaştırdı.. İşte detaylar..

Tüyosu olan kazanır! 11 Ekim at yarışı tahminleri Tüyosu olan kazanır! 11 Ekim at yarışı tahminleri

Giovanni Simeone'nin menajerliğini Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara'nın  üstlenmesi, bu transferin gerçekleşmesini kolaylaştırdı.

Görenlerin aklını alıyor! Fenerbahçe, Arina’ya çok yaradı çok! Görenlerin aklını alıyor! Fenerbahçe, Arina’ya çok yaradı çok!

Galatasaray yönetimi, sezon başında renklerine bağladığı ancak verim alamadığı Cedric Bakambu'yu kiralık olarak göndermeyi planlıyor.

Galatasaray'a hoş geldin Cédric Bakambu! - GALATASARAY.ORG

Galatasaray, Napoli forması giyen Giovanni Simeone'yi forvet olarak kadrosuna katmayı planlıyor. Geçen sezon Genoa'dan 3.5 milyon Euro kiralama bedeliyle Napoli'ye giden Giovanni Simeone, 33 maçta 9 gol kaydetti.

Pistte de aşkta da kazanıyor! Bu güzellik zafer getirir! Pistte de aşkta da kazanıyor! Bu güzellik zafer getirir!

Kısa sürede İtalya'ya uçacak olan Wanda Nara, önce Napoli'nin sahibi Aurelio De Laurentiis ile ardından Giovanni Simeone ile masaya oturacak.

Ali Koç ile İrfan Can arasında forma krizi! Ali Koç ile İrfan Can arasında forma krizi!

Şampiyonlar Ligi'nden bu sezon en az 40 milyon Euro gelir elde etmesi beklenen Galatasaray, Giovanni Simeone'yi 15 milyon Euro karşılığında satın alma opsiyonuyla kiralayacak.

Kaynak: ERAYCAN ERGİNBAŞ