Galatasaray Yönetimi, sağ bek transferini temmuzun ilk haftasına kadar halletmek istiyor. Assignon ve Wan-Bisakka'ya ağırlık verilse de tıpkı Assignon gibi bonservisi Rennes Kulübü'nde bulunan Guela Doue de listeye eklendi. 21 yaşındaki Fildişi Sahilli sağ bekin mukavelesi 30 Haziran 2025'te tamamlanacağı için bu transferin gerçekleşme ihtimali yüksek görülüyor.

Çünkü genç futbolcu, satılmazsa önümüzdeki sezonun ardından boşa çıkacak. Resmi teklif yapılması halinde transferin 6-7 milyon euro civarında bir rakama bitmesi bekleniyor.

ADRES RENNES KULÜBÜ

Geçtiğimiz sezon Fransa Ligi'nde 24 karşılaşmaya çıkan 1.87 boyundaki oyuncu 4 asist yaptı. Tıpkı onun gibi Assignon'un tapusu da Rennes Kulübü'nde... Ancak onun maliyeti daha yüksek ve 30 Haziran 2027'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

Galatasaray çok büyük bir ihtimalle Fransız ekibinin iki oyuncusundan birini renklerine katacak. Guela Doue'nin ayrılığa daha sıcak baktığı konuşuluyor. Rennes'e her iki futbolcu için de teklifler yapılacak. Assignon öncelikli olsa da Doue'nın transferi de sürpriz olarak kabul edilmeyecek.
 

Kaynak: HABER MERKEZİ