Napoli, Fenerbahçe'nin kapısını sıkı sıkı tutuyor ve yeni hedeflere odaklanıyor. Daha önce Eljif Elmas ve Kim Min Jae'yi renklerine katan Serie A'nın köklü ekibi, şimdi de Sebastian Szymanski ve Ferdi Kadıoğlu'na göz dikmiş durumda. Napoli'nin, Szymanski ve Ferdi Kadıoğlu transferlerini tamamlama konusunda ilerlediği iddia ediliyor. İşte transferle ilgili ayrıntılar...

Mauro Icardi tek kişilik dev kadro! Mauro Icardi tek kişilik dev kadro!

Objektif Sport on X:
Daha önceden Eljif Elmas ile Kim Min Jae transferi için Fenerbahçe'nin kapısını çalan ve transferleri sonlandıran İtalya ekibi bu kez de Ferdi Kadıoğlu - Sebastian Szymanski ikilisi için Fenerbahçe'nin kapısını çalacak.

FENERBAHÇELİ KIZ on X:

Napoli'nin uzun süredir Ferdi Kadıoğlu ve Sebastian Szymanski'yi izlediği teyit edildi. Sezon sonu ise bu transferler için Fenerbahçe'nin kapısını çalacağı söylendi.

NAPOLİ TRANSFERİN AĞZINI BOL KESEDEN AÇTI

euro

Napoli, Fenerbahçe'nin yıldızları Sebastian Szymanski ve Ferdi Kadıoğlu için 80 Milyon Euro'yu (2.337.679.978,40 Türk Lirası) gözden çıkardı. Ferdi Kadıoğlu için 40 milyon Euro (1.168.839.989,20 Türk Lirası) , Sebastian Szymasnki için ise 40 milyon Euro''yu gözden çıkardığı bildirildi.

Melissa Vargas'a rağmen bu takımı izlemek yürek ister Melissa Vargas'a rağmen bu takımı izlemek yürek ister

Fotomaç on X:

YAĞIZ SABUNCUOĞLU DOĞRULADI


İşte Yağız Sabuncuoğlu'nun açıklamaları
 

Napoli'nin uzun süre Ferdi ve Szymanski'yi izledi. Bugün de Ferdi Kadıoğlu'nu izlemişler. (Kasımpaşa maçı) Doğrudan Napoli tarafından teyit ettirdim açık yüreklilikle söyleyebilirim.

Sezon sonunda bu transferi masaya yatırıp iki transferi de bitirecekleri ön görüldü.

Szymanski İstatistikleri

Süper Lig 

8 Maç 5 gol 1 asist

Konferans Ligi Elemeleri

6 Maç 3 gol 1 asist 

Kaynak: İSKENDER KORDU