Fenerbahçe Opet, geçen sezon Sultanlar Ligi'nde şampiyonluğa ulaşmıştı. Final serisinde Eczacıbaşı Dynavit ile karşılaşan Sarı Melekler lakaplı Fenerbahçe Opet takımı, rakibine 3-0'lık üstünlük kurup, şampiyonluk kupasını kaldırmayı başarmıştı. 

Geçen sezon Melissa Vargas, Eda Erdem Dündar, Gizem Örge, Arina Fedorovtseva gibi yıldız isimlerle şampiyonluğa ulaşan Fenerbahçe Opet, dört transfer daha yaparak daha da güçlendi. Ada Germen, Magdalena Stysiak, Irina Fetisova, Bojana Drča gibi isimleri kadrosuna katan Fenerbahçe Opet, yeni sezonda da şampiyonluğun en büyük adayları arasında gösteriliyor.

16'da 16! İşte Fenerbahçe'nin sırrı! 16'da 16! İşte Fenerbahçe'nin sırrı!

MELİSSA VARGAS ŞUBAT AYINA KADAR YOK

Fenerbahçe Opet'in en önemli ismi konumundaki Melissa Vargas, Şubat ayına kadar  Çin Kadınlar Voleybol Ligi'nde kiralık olarak oynayacak. Şubat ayında Fenerbahçe Opet'e geri dönecek. Bu tarihe kadar Sarı Melekler, Melissa Vargas olmadan mücadele edecek.

BİRBİRİNDEN GÜZEL DÖRT TRANSFER

Fenerbahçe Opet'in bu sezon transfer ettiği dört isim sadece kariyerleri ile değil güzellikleri ile de dikkat çekti. Bazı Fenerbahçeli taraftarlar, ''Kalbi olanlar uzak dursun! Bu takımı izlemek yürek ister'' şeklinde yorumlar yaptılar.

Mauro Icardi tek kişilik dev kadro! Mauro Icardi tek kişilik dev kadro!

ADA GERMEN KİMDİR?

Ada Germen, 24 Haziran 1997 yılında Ankara'da doğdu. 1.84 boyundaki oyuncu libero pozisyonunda forma giyiyor. 2021/22 - 2022/23 sezonunda Türk Hava Yolları takımında forma giyen Ada Germen, kariyerine 2014-2015 sezonunda Galatasaray'da başladı. Türk voleybolcu daha sonra sırasıyla Halkbank, Türk Hava Yolları, Sarıyer Belediyesi ve tekrar Türk Hava Yolları takımlarının formalarını giydi.

Nesrin Cavadzade tarzıyla dikkat çekti! Nesrin Cavadzade tarzıyla dikkat çekti!

BOJANA DRCA KİMDİR?

Bojana Drca, 29 Mart 1988 yılında Sırbistan'ın Belgrad şehrinde dünyaya geldi. Pasör mevkisinde oynayan oyuncu 1.86 boyunda. 2022-23 sezonunda Leningradka Saint Petersburg takımında forma giyen Bojana Drča, kariyerine 2005-2006 sezonunda Poštar 064 Belgrade takımında başladı. Sırp voleybolcu daha sonra sırasıyla Crvena Zvezda, Volero Zurich, VK Om-SibGUOR, İlbank, Volero Zürich, Le Cannet Volley Ball, Lokomotiv Kaliningrad ve Crvena Zvezda formaları giydi.

Kıvanç Tatlıtuğ'un çocukluk fotoğrafı sosyal medyaya bomba gibi düştü! Herkes oğlu sandı Kıvanç Tatlıtuğ'un çocukluk fotoğrafı sosyal medyaya bomba gibi düştü! Herkes oğlu sandı

MAGDALENA STYSIAK KİMDİR?

Magdalena Stysiak, 3 Aralık 1999 yılında Polonya'da Turow şehrinde dünyaya geldi. Pasör çaprazı olarak forma giyen oyuncu 2.03 boyunda. 2021/22 - 2022/23 sezonunda Vero Volley Milano takımında forma giyen Magdalena Stysiak, Vero Volley Milano, kariyerine 2014-2015 sezonunda Leningradka SMS PZPS Szczyrk takımında başladı. Polonyalı voleybolcu daha sonra sırasıyla Chemik II Police, Chemik Police, PSPS SMS Police U20, Grot Budowlani Łódźf ve Savino Del Bene Scandiccio formaları giydi.

Sizi nasıl bir gün bekliyor? 9 Ekim günlük burç yorumları Sizi nasıl bir gün bekliyor? 9 Ekim günlük burç yorumları

IRINA FETISOVA KİMDİR?

7 Eylül 1994 yılında İspanya'nın Valladolid şehrinde dünyaya geldi. Rus sporcu orta oyuncu olarak görev yapıyor. 2015/16 - 2022/23 sezonlarında Dinamo Moscow takımında forma giyen Irina Fetisova, kariyerine 2009-2010 sezonunda Leningradka Saint Petersburg U20 takımında başladı. Rus voleybolcu daha sonra sırasıyla Podmoskovie Moskovskaya U20, Zarechie Odintsovo ve Dinamo Moscow formaları giydi.


 

Editör: Orhan Duman