Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrollerini üstlendiği Aile dizisi, yayınlandığı ilk günden itibaren büyük bir başarı elde ederek salı akşamlarının vazgeçilmezi haline geldi.


Her yeni bölümü merakla beklenen dizi, Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un muhteşem oyunculuklarıyla büyük bir ilgiyle izleniyor.

Sizi nasıl bir gün bekliyor? 9 Ekim günlük burç yorumları Sizi nasıl bir gün bekliyor? 9 Ekim günlük burç yorumları


Kıvanç Tatlıtuğ, 2016 yılında modacı Başak Dizer ile dünyaevine girdi ve mutlu bir evlilik sürdürüyor. Geçtiğimiz yıl, çiftin ailelerine katılan oğulları için "Kurt Efe" ismini verdiler.

kurt efe

Kıvanç Tatlıtuğ'un oğlu Kurt Efe ile geçtiğimiz günlerde paylaşılan fotoğraflar büyük ilgi gördü. Ancak şimdi de Tatlıtuğ'un çocukluk dönemine ait bir fotoğraf gün yüzüne çıktı.

Tüyosu olan kazanır! 9 Ekim at yarışı tahminleri Tüyosu olan kazanır! 9 Ekim at yarışı tahminleri


Kıvanç Tatlıtuğ çocukluk
Kıvanç Tatlıtuğ'un çocukluk halini görenler, oğlu Kurt Efe ile aralarındaki benzerliği fark etmekten kendilerini alamadılar.

Tatlıtuğ'un oğluyla olan benzerliği ve babasının gençlik yıllarındaki hali, sosyal medyada büyük şaşkınlık yarattı. Görenler, "Kurt Efe sandım", "Oğlu aynısı", "Nasıl bu kadar benzer" gibi yorumlarla bu benzerliği dile getirdiler.

Kim Kardashian, Allah'tan 'kardaş' değilsin! Kim Kardashian, Allah'tan 'kardaş' değilsin!

Kıvanç Tatlıtuğ, 27 Ekim 1983 tarihinde Adana'da Erdem ve Nurten Tatlıtuğ'un çocuğu olarak dünyaya geldi.

İstanbul artık İmamoğlu'nun! İstanbul artık İmamoğlu'nun!


Baba tarafından Arnavut ve Boşnak kökenlerine sahip olan Kıvanç Tatlıtuğ'un anne tarafı ise Edirneli'dir. Ünlü oyuncunun mankenlik kariyeri, annesinin bir marketin camında gördüğü bir mankenlik ilanıyla başladı. Oğlunun fotoğrafını söz konusu şirkete göndermesiyle Kıvanç Tatlıtuğ, mankenlik kariyerine ilk adımını atmış oldu.

Bu mesleği sevmesiyle birlikte gelen teklifleri değerlendirmeye başlayan Kıvanç Tatlıtuğ, mankenlik kariyerine profesyonel olarak adım atmıştır. İki yıl boyunca çeşitli ajanslarla çalıştıktan sonra, 2002 yılında Türkiye'nin en prestijli manken yarışmalarından biri olan "Best Model of Turkey" yarışmasına katılmış ve birinci olarak büyük bir başarı elde etmiştir. Bu zaferiyle aynı yıl içinde "Best Model of the World" yarışmasına katılma hakkı kazanmıştır.


Kıvanç Tatlıtuğ, Best Model of the World yarışmasına katıldığında da birincilik elde ederek uluslararası arenada da adını duyurmuştur.

Kaynak: haber merkezi